Георги К. убил жена за 200 лева, след месеци го разкриха

Мъж е задържан в Сливен за убийството на жена. Нападнал я за пари. Задигнал от нея 200 лева. Бруталният случай е от месец април, но сега прокуратурата поискаха задържане под стража за Георги К.. Той е обвинен  за убийството в село Гаврилово. Преди месеци ЗАРАТА съобщи за тежкото престъпление: Ето какво споделиха близките на Петя, която беше убита пред дома си 

[ad id=“225664″]

По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа под стража Георги К. Той е обвинен за това, че на 06.04.2018 г., в с. Гавраилово, общ. Сливен отнел чужди движими вещи – 200 лв. от владението на жена, с намерение противозаконно да ги присвои, като употребил за това сила и грабежът е придружен с убийството й – престъпление по чл.199, ал.2, т.2, предл.1, вр. с чл.198, ал.1 от НК„, обявиха от пресслужбата на прокуратурата.

[ad id=“263680″]

Налице е обосновано предположение за това, че Георги К. е извършил престъплението, в което е обвинен, категоричен е наблюдаващият прокурор. Представителят на държавното обвинение е категоричен, че Георги К. може да се укрие или да извърши друго престъпление.

[ad id=“237001″][ad id=“237001″]

Съдът прие мотивите на прокурора и задържа под стража обвиняемия. Определението на Окръжен съд -Сливен може да бъде обжалвано пред Апелативен съд – Бургас.


image0 (9K)