Германия е шокирана от поредното жестоко убийство на младо момиче, замесен е българин

Български гражданин на 17 години, който е заподозрян за убийство на 15-годишно момиче, се предаде на властите в Германия. Това съобщи говорителят на полицията в Мюнхенгладбах Изабела Ханен, цитирана от БНТ. Тя заяви още, че предполагаемият извършител живее отдавна в Германия със семейството си. Ханен каза, че по случая се води разследване и не коментира причините за кървавото деяние.

[ad id=“225664″]

Обществеността във Федералната република беше шокирана вчера от вестта, че посред бял ден смъртоносно е била наръгана 15-годишната Юлиана, която е от румънски произход.

[ad id=“263680″]

Полицията започна разследване на убийството, като чрез медиите търсеше повече информация от очевидци. Българинът – заедно с адвокатката си, днес доброволно е отишъл в полицията.

[ad id=“237001″]

През последните месеци в Германия бяха убити няколко момичета. Преди дни в Иракски Кюрдистан беше задържан 21-годишен мъж. Той опитал да се укрие там от правосъдието на Федералната република, след като изнасилил и удушил 14-годишно момиче.

[ad id=“218548″]

Темата за имигрантите и за предоставянето на убежище в Германия в момента е широко обсъждана и занимава най-високите етажи на властта в страната.


image0 (9K)