Гнусно: Приемни родители с години изнасилвали дъщеря си и я карали…

Жителка на Сан Антонио беше осъдена на 33 години затвор, след като тя и нейният съпруг изнасилвали приемната им дъщеря в продължение на 15 години и я принудили да роди три деца, които по-късно присвоили за техни.

Двамата бяха арестувани в началото на миналата година, след като 28-годишната Абигейл Алварадо разказа за ужасите, които понесла в детството си, предаде Daily Mail, цитиран от БЛИЦ.

[ad id=“225664″]

Появиха се шокиращи подробности за случващото се извън стените на къщата на Лора и Еузебио Кастило. Оказва се, че Лора построила малка църква в задния двор на дома им. Тя мамела стотици хора, като ги убеждавала, че едно от родените деца било чуден лечител и можел да лекува рак. Еусебио, бивш сержант от американската армия, все още очаква процеса.

Абигейл заяви пред полицията, че за първи път е била изнасилена още на 9 години. Момичето било изоставено от майка си, която била алкохоличка и после осиновено от семейство Кастило, които живеели във военна база в Хавай. Почти веднага след осиновяването Еузебио започнал да я посещава нощем. Детето разказало всичко на приемната си майка Лора, но жената не ѝ обърнала внимание и казала, че не ѝ вярва.

Абигейл родила първото дете, когато била на 17 години. Тийнейджърката първо трябвало да скрие корема си, а след това да лъже, че е бременна от момче от съседно училище. Второто дете се появило, когато тя била на 20-годишна възраст, а третото – на 23. Децата смятали, че Лора била майка им, а Абигейл – тяхна сестра.

[ad id=“263680″]

През 2009 г. всички се преместват в Сан Антонио, където построяват църква и в продължение на няколко години получават дарения от енориаши. Хората вярвали, че едно от децата има лечебна сила. Именно тук Абигейл се срещнала с бъдещия си съпруг, който ѝ помогнал справедливостта да победи.

Минали години, преди младата жена да разкаже истината на мъжа си и дори тогава се страхувала да се обърне към полицията.


image0 (9K)