Грандиозно шоу обещават стрийт маниаци в Стара Загора

Грандиозно шоу обещават участниците от  Стара Загора по време на организирания турнир по „Стрийт фитнес“, който ще се проведе тази събота на 22.07.2017г. от 09:00 часа на площадката в двора на Професионална гимназия по електротехника „Г. С. Раковски“ в рамките на спортна кампания „Ваканция без грижи“.

[ad id=“218001″]

Инициативата се подкрепя активно от община Стара Загора, а кметът  на града г-н Живко Тодоров ще поздрави участниците в надпреварата. Организаторите от Националното сдружение на сираците в България благодарят за подкрепата и на хотел „Форум“ Стара Загора. Събитието се провежда за осма поредна година.

[ad id=“218001″]

Веригата турнири по „Стрийт фитнес“ до момента преминаха през градовете Мездра, Пловдив и Варна, като следва Стара Загора и на 29.07.2017г. ще се проведе в град Плевен.

С провеждането на турнирите по „Стрийт фитнес“ целта е децата и младите хора да са по често на спортните площадки през лятната ваканция, като деца в неравностойно социално положение ще се състезават заедно с деца от семейна среда и чрез спорта ще създават нови приятелства. Категориите за участие са: Момчета до 17 годишна възраст, момчета над 17 годишна възраст, момичета над 14 годишна възраст.

[ad id=“218001″]

Участниците ще получат купи, медал, грамоти и много предметни награди а всички победители в отделните категории, спечелили първо място се класират за участие на финал в град София . Записването става половин час преди старта на турнира.


image0 (9K)