Дария Симеонова живяла в африканско гето

Пътуване до Кения в разгара на ковид пандемията преобръща светогледа на актрисата Дария Симеонова. Заради работата си по нов български филм, звездата от сериала „Мен не ме мислете“ прекарва дни наред не само в столицата Найроби, но и в Кибера – най-голямото гето в Африка и едно от най-големите в света изобщо, научи ЗАРАТА.

Екстремните условия, в които екипът попада, ги хвърлят на двата полюса – и тъга от живота, който хората водят там, но и от умилението да видят истински щастливи хора, които все пак са доволни от това, с което разполагат.

Особено емоционална е срещата на Дария с децата в гетото. Най-малкото, защото самата тя има син и майчинският инстинкт я връхлетява при вида на малчуганите.

„Африка. Кения. Найроби. Кибера. Качвам тези кадри, защото са ми най-любимите от изминалите дни. Кибера е най-голямото гето в Африка и едно от най-големите в света… Възприятията и психологията на хората тук са несравними с нашите. Може би неслучайно снимките са на деца, защото дори в калта, боклука и мръсотията децата носят невинност, чистота и неподправено щастие. И да, те са щастливи, истински щастливи!“, написа Дария за преживяването си в Кения.

Днес я гледаме всеки четвъртък и петък като Анастасия Захариева – покорната дъщеря на известния адвокат Виктор Захариев. Актрисата стана майка на момче през 2018 година, което кръсти Макс. Бащата на детето Антон й предложи брак по време на пътуване до Нова Зеландия.

 


image0 (9K)