Двама задържани при спецакции на полицията в Стара Загора

На 29.11.2019 г. от служители на Първо РУ – Стара Загора е проведена специализирана полицейска операция за противодействие на извършвани престъпления с наркотични вещества. В хода на операцията е извършен личен обиск на 20-годишен мъж от Стара Загора, при което е намерена и иззета 1,25 г марихуана, а при последвало претърсване в жилището му в Стара Загора, са намерени и иззети още 81,40 г от същото наркотично вещество. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 11.12.2019 г. от служители на Второ РУ – Стара Загора е проведена специализирана полицейска операция за противодействие на разпространението на наркотични вещества. В 18:00 ч., в гр. Стара Загора, на кръстовището на ул. „Момчил Войвода“ с ул. „Мургаш“, е задържан 35-годишен мъж от Стара Загора. При извършените личен обиск и претърсване в жилището му, са намерени и иззети 10 полиетиленови пликчета, съдържащи бяло кристалообразно вещество – метамфетамин, общо 1,5 г.

Мъжът е задържан първоначално за срок до 24 часа, а впоследствие с постановление на ОП – Стара Загора му е наложена мярка за неотклонение „Задържане под стража“ за срок до 72 часа.


image0 (9K)