Двама мъже са намерени мъртви в Смолянско

На 1 януари 2019 г. около 12.30 часа в РУ-Чепеларе е получено съобщение за това, че в к.к. „Пампорово“ в апартамент на хотел е починал 40-годишен мъж от София. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Смолян.

Първоначални данни за насилствена смърт не са установени. Трупът на починалия е транспортиран в МБАЛ „Братан Шукеров“ град Смолян за аутопсия.

Местопроизшествието е запазено и посетено от дежурна оперативна група на РУ-Чепеларе. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

54-годишен мъж, обявен за издирване, е открит мъртъв в местността „Чилингирско“

На 31 декември 2018 г. около 10.00 часа в м.“Чилингирско“, е намерен трупа на 54-годишен мъж от гр. Златоград, който е бил обявен за местно издирване на 30 декември 2018г. по молба на близките му, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Смолян.

Незабавно след получаване на молбата за издирване са предприети мероприятия за установяване местонахождението на 54-годиншя мъж. В резултат на тях мъжът е намерен починал в местността „Чилингирско“, землище на Златоград.

Местопроизшествието е запазено и посетено от дежурна оперативна група при РУ- Златоград.

Извършен е оглед, при който не са установени първоначални данни за насилствена смърт. Трупът е приведен за аутопсия в МБАЛ-Смолян.

По случая е образувано досъдебно производство.


image0 (9K)