Двата най- зли знака от зодиака

Овен
Управителят на знака Овен е енергичният и импулсивен Марс. В добро настроение Овенът е прекрасен приятел. С него не е скучно, той не е ленив, винаги е готов да помогне. Но, ако се случи да попаднете на Овен в лошо настроение, ако нещо разсърдите Овена, то ви чака истинска огнена буря. Затова и знака на стихиите при Овен е огънят.

[ad id=“225664″]
Хората от знака на Овен са избухливи и инатливи, с тях е трудно да се договаряш, защото те не обичат да слушат логическите доводи на събеседника си.

Скорпион
И този знак от зодиака се намира под покровителството на планетата Марс. Обикновено Скорпионите са спокойни и приветливи, даже някой може да ги помисли за наивни. Но не на всички е известно, че под маската на спокойствието често се вихрят урагани от емоции. Принадлежността на Скорпионите към водните стихии показва тяхната чувствителна натура.

[ad id=“263680″]
Впрочем, Скорпионите рядко показват своите чувства, предпочитат да ги държат скрити в себе си. Но, ако се изчерпи търпението им, то може да ви залее с разрушителна сила гневът им. В такива моменти Скорпионът действително е зъл и даже жесток.
Само ако изчистят душите си от низките страсти и недостойни емоции, те могат да се разкрият за доброто и любовта. Този нелек път всеки Скорпион ще трябва да измине. За Скорпионите – животът е вечна борба, но важна е победата най- вече над себе си.


image0 (9K)