Део още е в шок от убийството на пастрока си

Тв водещия Деян Славчев – Део и сестра му певицата Марина Драгомирецкая за първи път публикуваха в социалните мрежи снимки на своя покоен баща.

Роденият в Украйна мъж е втори съпруг на майка им – поетесата Бойка Драгомирецкая, но Део неведнъж е споменавал публично, че мъжът се е грижил за него като собствен син.

Део още не може да се отърси от шока, който е преживял като тийнейджър, когато вторият му баща е убит пред очите му. Запитан в интервю коя е най-голямата му загуба в живота, той отговаря: „Това е загуба за семейството ми, за малката ми сестра и за майка ми. Говоря за убийството на втория ми баща.“ Дали са търсили отмъщение за убийството? „Само първата година имахме такива намерения. – отвръща тв-водещият и шоумен – С течение на времето обаче тази воля за мъст започва да те измъчва и дори може да те разболее. Дори простих на тези хора, които направиха мизерията. Господ ще ги накаже достатъчно добре. Такива същества са наказани от съдбата. Няма какво повече да искаме за тях. Те никога няма да могат да чуят една хубава песен и да разберат за какво става въпрос. Или да погледнат някоя картина, която да ги докосне емоционално. За четене на книги и за стихове пък изобщо няма смисъл да говорим.“

„Баща ми днес щеше да навърши 75 години. Мисля, че най-хубавият подарък за него би било да знае, че продължава да живее в спомените ни, някои вещи и най-вече в очите на внука си“, написа във Фейсбук сестрата на Део.


image0 (9K)