За да се превърнете в светици за мъжете, бъдете готови да изпитате страдания!

За да е доволен мъжът от жената, има правила, които не трябва да бъдат пренебрегвани. Не се заблуждавайте, че в дългосрочен план той ще ви обича безрезервно, само заради това, че изглеждате добре.

Силната обич никога не е достатъчна за една жена, въпреки че се стреми към нея. Една жена ще бъде неизмеримо щастлива, когато мъжът до нея я почита като светица.

За да се превърнете  в светици за мъжете, бъдете готови да изпитате страдания и лишения заради тях. Не трябва да губите вяра в добрите им намерения към всичко, което правят за вас. Най-вече спазвайте Десетте Мъжки заповеди:

1. Никога не се включвай в групата, когато има уговорено мъжко събиране! Колкото и да си готина, мястото ти не е там. Дори мъжът да каже, че си добре дошла на подобни събирания, ти не си.

2. Не прави публични скандали и разправии с мъжа си! Това е женски начин за решаване на спорове, който може да е ефективен с някоя от приятелките ти. Мъжът е мъж, а не твоя приятелка.

3. Грижи се за домакинството! Това е твоя работа. Единствено твоя.

4.  Не ревнувай, когато мъжът прекарва повечето си свободно време, оправяйки колата! Все пак трябва да има с какво да те закара до мола.

5. Не клюкарствай с мъжа за други хора! Интересувай се единствено от него! Ако го приучите да клюкарства, занапред ще го прави и по ваш адрес.

6. Не възразявай, когато мъжът проявява категоричност! Ако думата на мъжа не се чува, вероятно няма да ви проговори повече.

7. Не прелюбодействай!

8. Не ограничавай мъжа да флиртува! Това, че го прави, не означава, че не те обича. Ограничиш ли го, ще престане да флиртува и с теб.

9. Вълнувай се от финала на Шампионска лига! Той е по-важен от рождения ти ден и от годишнината ви.

10. Не притискай мъжа да показва емоции за глупости. Мъжът не се вълнува от котенцата, които му показваш на снимки. Той се вълнува само от кучките в бара.
Източник:edna.bg


image0 (9K)