Деси Банова в „Черешката на тортата“: Леле, мари майко юнашка!

В снощния епизод от кулинарния формат „Черешката на тортата“ зрителите трябваше да се концентрират в два основни лъча: Георги и Деси. Само. Задача лесна за изпълнение, но трудна за нечии слаби нерви, видя ЗАРАТА.

Като начало едва ли не пожелахме да влезем в телевизора, за да пуснем котлоните на поредния участник, който не знае защо се е „хвърлил“ в готвенето. Георги Блажев – тотално безисвестен писател, тв водещ и висшист, както той самият акцентира. След това дойде ред на Нутрибулет-а, чийто нож остана някъде си, но не и в апарата, за да пасира материала за третата разядка на Георги. И понеже с манджите хич го нямаше, Гошо не спря да бърбори и многоглаголства, белким не се забележи какви ги твори на кухненсия плот и около печката. Беше си „шоково“ обработване на продуктите… без лед.

Млада актриса  грабна сърцата на гостите си в „Черешката“

И дойде ред на гостите. И по точно на един гост, който рядко се дава на останалите. А да им даде думата, е много трудно преодолимо. Синоптичка, журналистка, съпруга на президент и… майка, обгрижваща 5 деца, в т.ч. и мъжа си. Ау! Снощи искрено и лично Деси Банова разказа пространствено как е „запазила“ кърмата си за най-малкото отроче на Плевнелиев. Тя, видите ли, пътувала със съпруга си по света – то Швейцария, то Щатите, и все скоро след раждането на Йоанчо, когото оставила в Бг , защото бил невръстен. Но за да има кърма по-дълго, докато се качвала и слизала от самолетите, тя търсила по летищата контакти за електрическата изстисквачка, цедила млякото си, Плевнелиев ѝ правил чадър с палтото си, съхранявали в контейнери кърмата, за да дойде накрая момент швейцарските митничари да я изхвърлят, защото просто бебе да я пие липсвало… Ами такива ми ти работи, стринке!

Хайде да спрем с коментарите дотук, а? Че ако включим и тези в социалната мрежа, ще вземем да я прегреем и после любителите ѝ как ще си „милват“ телефоните?


image0 (9K)