Дива саморазправа: Носиш телефон за поправка, а майсторът те пребива с юмруци и ритници

Мъж преби клиент, занесъл му за ремонт телефон, който се оказал същият като апарата, откраднат от майстора преди време. Първоначално техникът нищо не казал, но после проследил клиента в малка уличка, ударил го с юмрук, а след това и с ритници, пише „Марица“.

[ad id=“263680″]

В Пловдив  мъж отишъл на пазара в Съединение и застанал пред сергия, на която се продават мобилни телефони и зарядни устройства. Тъй като знаел, че търговецът се занимава и с ремонти, го попитал може ли да поправи апарата му, който имал проблем със звука в слушалката. Майсторът поискал да го види и установил, че телефонът е същата марка и модел като този, който му бил откраднат преди време. Решил да раздаде правосъдие и набил заподозрения като крадец.

Очевидец проследил саморазправата и нападателят бил задържан. Вече в съда отказал да признае вината си и твърдял, че другият мъж бил взел един от неговите телефони и отказвал да го върне. Затова той го дърпал, но не за да го бие, а за да го закара в полицията.

[ad id=“225664″]

Състав на Пловдивския районен съд не приема тази версия и признава мъжа за виновен, но тъй като той не е осъждан досега, наказанието му е глоба от 2000 лв.


image0 (9K)