Днес в „Не ме оставяй“: Гюзде признава, че е подменила епруветката на Керем с чешмяна вода

Мелтем отказва да повярва, че детето, което Съла очаква, не е от Керем. Гюзде й признава, че е подменила епруветката със семенната течност на Керем с друга, чието съдържание е било… вода от чешмата.

Тарък флиртува с Йозге пред погледа на Съла. Йозге ги „запознава“. Тарък подава ръка към Съла…

Бану – сестрата на Елиф – се прави, че ще изпусне чиниите, а Емре й се притичва на помощ. Двамата се запознават. но Емре бързо я отрязва.

В ателието шефката на Зехра й заявява, че е уволнена заради своеволието си да даде за „ползване“ най-скъпата рокля на приятелката си.

Дженгиз отново получава анонимно обаждане, но този път чува гласа на Кудрет – бащата на Елиф. Старецът остава шокиран.

Кудрет изисква Дженгиз да го посети в затвора, за да продължи да мълчи. Старецът заблуждава близките си, че е получил обаждане от офиса.

Емре отново отива на гроба на Зейнеп с букет цветя.

Емре се запътва към ателието, където се разиграва грозната сцена между Елиф, Зехра и шефката й, и научава за случилото се.

Младежът предлага да заплати роклята, а шефката на бутика се съгласява да остави Зехра на работа.

Междувременно в затвора Кудрет замисля план със съкилийника си как да измъкне крупна сума от Дженгиз, заплашвайки го, че в противен случай истината ще излезе наяве.

Зехра убеждава Елиф да сподели на Йешим, че е приета медицина. Девойката разкрива на жената, която счита за своя майка, че е получила стипендия, но тя я напада, че е отишла на церемонията, за да си търси богат съпруг.

Йешим започват да бие Елиф с чехлата си, а Бану се опитва да ги разтърве…

Оказва се, че Кудрет е биологичният баща на Бора, а той, от своя страна, е брат на Елиф.

Емре пристига в квартала на Елиф и научава къде живее тя. В същото време Елиф побягва от къщата, за да се спаси от ударите на Йешим.

Емре забелязва, че Елиф е ранена.

Керем заявява на Съла, че ще отпразнуват завръщането на Йозге в Турция в изискан ресторант.


image0 (9K)