Днес! Лятно кръводарителско приключение за герои в Къщата на архитекта

Днес, 26 август, до 11,30 часа #ДаБъдешГеройЕВТвоятаКръв
Приятели, редовни ГЕРОИ-кръвоДАРители, доброволци, старозагорци,
ОТНОВО е време за ЛЯТНО геройство! ОТНОВО е време да подкрепим човешки живот, кръвоДАРявайки доброволно и безвъзмездно!
В най-летния месец от годината – Август, месецът, в който мечтите ни, умовете ни и телата ни пътешестват и ваканцията е в пълната си сила, е истинско предизвикателство да се говори за кръвоДАРяване, а да кръвоДАРи човек е равностойно на геройство…
“Да бъдеш герой е в твоята кръв!” е мотото, чрез което и през настоящия м.Август, ние от Сдружение „Самаряни“, съвместно с екипа на Районен център за трансфузионна хематология – Стара Загора (РЦТХ Стара Загора) те каним на поредното Лятно кръводарителско приключение за герои. То ще се проведе на 26.08.2021 г. (четвъртък), от 8:00 до 11:30 часа, в Къщата На Арх.Димов, на ул. “Сава Силов” № 37.
Всички знаем, че и през 2021 г. продължаваме да се опитваме да се справим и с презивикателството COVID-19…, което прави кръвоДАРяването още по-безценен жест. Затова, хайде заедно да ДОБРОтворим и отново да подкрепим живота!!!
Както всеки път, така и този, ще се погрижим СПЕЦИАЛНО 🙂 за всеки кръводарител с вкусен и свеж комплимент – малък искрен жест на внимание и благодарност към всеки доброволец и кръвоДАРител!
ЗАПОВЯДАЙ! Време е и за твоето ЛЯТНО ГЕРОЙСТВО!


image0 (9K)