Довечера в „Безмилостен град“ в имението стягат сватба и Недим научава за нея

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ Джемре отказва да се разведе с Дженк, а Недим научава за сватбата на братовчед си.

Дживан се изчервява и е крайно смутен от целувката на Дамла. Неговите емоции винаги са красноречиво изписани на лицето му, а владеенето на чувствата никак не са силната му страна. Именно заради това, когато Сехер го вижда, тя притеснено го разпитва как е и дали не е болен.

Дженк идва в градината секунди след целувката, която добре е видял. Той прави забележка на сестра си, но тя му отговаря, че не бива да я упреква и го напада стремително заради това, което е прочела, че е направил брат ѝ с двете сестри. Дженк се оправдава, че всичко е било грешка, нарича се мерзавец точно така, както и го е написал в писмото. Признава, че е влюбен в Джемре, но Дамла не му вярва.

Джемре получава бележка да се яви след един час в съда. Тя бърза и се качва в автобус, но майка ѝ я проследява.

Дамла търси Дживан, но не събира смелост да влезе в пристройката. Той излиза изненадващо и я засича. Момичето е като на тръни, но се радва, че Дживан остава в имението.

Сехер върви след Джемре до съдебната палата. Разбира, че дъщеря ѝ ще се развежда и тайно подслушва, но изненадващо Джемре отказва да се разведе с Дженк. В главата на младата жена се блъскат въпросите дали тя е героиня или просто е една влюбена девойка. След отказа, съпругът ѝ съобщава, че този брак вече е истински.

А Недим се възстановява невероятно бързо. Започва да ходи в градината сам с помощта на патерици. Гледайки го отстрани, психоложката му коментира, че той няма търпение да достигне своята цел.

Агях си мълчи по отношение на развода с Шениз. Тя е шокирана, защото има голяма вероятност този път блъфът ѝ да не успее.

Сехер отива разтревожена във фирмата при Агях и му разказва за случилото се в съда. Господарят е изумен и истински се притеснява от обвиненията на Сехер, според които Дженк се е наситил на Джемре и вече иска да се разведе с нея.

Като ответна реакция, Агях решава да направи сватба на Дженк и Джемре.

Шениз се надява да говори с мъжа си, докато той е на телефона с Дамла, но той я отхвърля.

Но Джемре не желае никаква церемония. Дженк остроумничи, обвинявайки я, че на сутринта не е искала развод, а вечерта се съпротивлява на сватбата.Той я притиска, за да разбере какво крие от него и на какво се дължи нервността ѝ.

Недим чува чичо си да урежда сватбата на любимата му с братовчеда Дженк. И… започва луда битка с инвалидността, приковала го в количката почти две десетилетия. Недим започва пряко силите си да се упражнява с рехабилитатора и без него.

След седмица…

Може да се предположи колко бясна е Джерен, когато разбира, че господарят не я иска на сватбата в имението. Тя се ядосва и желае единствено да развали сватбата на сестра си.

Агях се разпорежда Нериман да отиде на приема за сватбата, а Нуртен изпраща да стои при непокорната Джерен.


image0 (9K)