Довечера в „Безмилостен град“ Дженк намира Джемре окървавена и в безсъзнание

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ своенравната, меркантилна Джерен продължава да обърква живота на хората от семейството.

Отношенията между Дженк и Джерен са като паяжина от първия ден. След последните събития и брака на сестра ѝ с мъжа, станал баща на детето ѝ, Джерен му е много ядосана, но той ѝ заявява, че това е краят на отношенията им. Но Джерен не мирясва и пита Дженк какво ще стане, ако Джемре разбере, че тя е бременна от него. Сехер подслушва техния разговор.

По-късно майката търси флашката със записа.

Недим идва в съзнание, благодарение на Джемре, но се дърпа от нея. Медицинската сестра си тръгва.

Агях отключва жена си. Шениз го предупреждава, че няма да се откаже от него, докато е жива.

Агях продължава да твърди, че Джемре е виновна за всичко. Споделя това с Недим и го съветва да спре тази любов и да се подчини на разума заради нероденото дете.

Джемре и Дженк се готвят да отплават. Шениз отива на лодката, за да поговори с двамата. Тя предлага на новоизлюпената си снаха богатство, за да остави сина ѝ. Дженк не изтърпява майка си и я гони от яхтата, а Джемре ѝ казва, че ще заминат. Всъщност двамата поставят капан на Шениз.

Сехер разказва на Джерен, че всъщност е е гоистична още от дете. След това заключение майката иска да чуе истината от дъщеря си. Джерен не ѝ споделя нищо, защото така я е подучила Шениз.

Шениз отново предлага на Джерен да действат заедно срещу общия им враг Джемре.

Джерен отива на яхтата и предлага на Джемре да станат отново близки. Прегръща я, но Джемре я отблъсква. Казва ѝ, че за малко е щяла да ѝ повярва. Двете се скарват заради Недим. Джерен опитва да удари сестра си и скандалът прераства в бой. Джерен блъска Джемре. Тя пада и губи съзнание. Джерен се разкайва, мислейки си, че е убила сестра си, и избягва.

Дженк се прибира и вижда жена си да лежи безжизнена на пода в кръв.

Дживан иска лаптопа на Дамла, за да прегледа флашката.

Джерен споделя с баба си, че е направила нещо ужасно. Вижда майка си и се заключва при Недим. Признава му, че е убила човек, а именно сестра си.

Дженк се връща в имението и пита кой е нападнал жена му.


image0 (9K)