Довечера в „Безмилостен град“ Джерен се заключва в стаята при Дженк

Тази вечер в епизода от турския сериал „Безмилостен град“ Джемре и Недим се наслаждават на свободата си, но в имението гнездото на оси така се е разжужало, че заплашва да гръмне.

Агях се зарича да открие Джемре, ако ще и на другия край на света, но да спаси Недим. Реакцията на всички в имението е различна:

Дживан говори с майка си да го пусне, за да търси сестра си, Джерен настоява да подаде жалба в полицията, а Шениз не иска случаят да се разчува и се опитва да спре мъжа си.

Нахалната Джерен се заключва в стаята на Дженк, като не спира да го упреква, че се е повлякъл след трудната сестра. Той здраво се ядосва и се опитва да я изгони от стаята си, но тя сякаш се закотвя при него. Сехер обаче е пред стаята на Дженк и му казва, че се притеснява за Джемре, но той отрича да знае нещо. Шениз се намесва, влиза в стаята му и удря шамар на Джерен. Гони я като ѝ напомня, че трябва да играе ролята на тъжна невеста. Дженк обвинява майка си за отвличането. Шениз не му остава длъжна.

Довечера в “Безмилостен град” става ясно защо Шениз иска Недим мъртъв

Комисарят предупреждава Агях да не се меси в действията на полицията и да ги остави да се свършат работата.

Нериман и Сехер отново са на нож. Бабата не престава да мърмори против Джемре, която вече не счита за своя внучка. Сехер се ядосва и отговаря на свекърва си, а Дживан не е наясно какви ги говори какво говори баба му.

Джерен пък има други вълнения, като например защо медиите не са писали за нея. Тя упреква майка си, че е подкрепила Джемре и я кара да се закълне, че тя е единствената ѝ дъщеря.

Дженк следи майка си с колата и вижда как Шениз плаща на Шахин, на когото казва, че не Агях, а тя дърпа конците.

Джемре и Недим са щастливи. Медицинската сестра се грижи за болния.

Недим от “Безмилостен град” в доскорошна връзка с дъщерята на Есма султан

Дженк хваща Шахин. Удря го и го кара да разказва какво е разбрал.

Докато Сехер се чуди за коя дъщеря да се тревожи, Нериман разказва на Джерен истината. Тя отива да иска сметка на майка си, като гони Дживан от постройката. Той е възмутен, но Сехер го моли да не присъства на разговора с Джерен.

Дженк води Шахин при Агях.


image0 (9K)