Довечера в „Безмилостен град“ Сехер показва на Агях какво е правила дъщеря ѝ с Недим

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ една грозна истина излиза наяве.

Джемре се озовава в болница, след като сестра ѝ я бутна на лодката. Но медицинската сестра не желае да каже пред полицията какво точно се е случило. Идва моментът на изписването ѝ, тя излиза, отблъсква майка си и тръгва след съпруга си.

Недим е много тъжен, защото Джемре е предпочела братовчед му и той я е загубил безвъзвратно. В яда си се опитва да стане от количката и за малко успява. Решава да продължи с опитите.

Дамла дава на Сехер флашката с уличаващото видео, за да я предаде на Дживан. Сехер я слага в лаптопа и пуска клипа, Агях приближава и майката на Джерен му показва видеото как малката ѝ дъщеря малтретира Недим.

Агях изпраща охраната да доведат Джемре и Дженк и подава ръката си, за да я целунат, като акт на извинение.

Нуртен вади куфара на Джерен и започва да ѝ събира багажа. Охраната ги извежда заедно с вещите им и никой не им дава никакво обяснение.

Джемре се качва на горния етаж и вижда, че Недим го няма. А той всъщност е в болницата заедно с Дамла.

Агях показва записа на Джерен. Сехер го уведомява, че ги е спряла заедно със съучастницата ѝ Шениз. Господарят заявява, че докато детето се роди, Нериман и Джерен ще живеят извън имението.

Агях отбягва Шениз и отива в болницата. Там лекарката му съобщава, че всичко е на психическа основа и ако успеят да я преодолеят, Недим ще стане на крака.


image0 (9K)