Довечера в „Безмилостен град“ Шениз е измаменото камилче

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ Агях майсторски успява да надхитри манипулативната си жена.

Дженк и Джемре излизат заедно на бар. През това време Джерен отново нервничи. Тя настоява да отговори на въпросите на майка си, но Сехер си мълчи, защото няма смелост да попита това, което я гложди. Момичето отива в стаята си, откъдето звъни на Нериман в имението и разбира, че Дженк не е там.

Дженк и Джемре изпиват няколко шота в нощен бар, плейбоят разговаря с някого встрани, когато на телефона му, пред очите на Джемре, се изписва повикване от името на сестра ѝ. Тя  вдига без да се замисли. Като навита на пружинка е речта на бременната, която чувайки музиката, започва да заплашва бъдещия татко, че със забавленията му скоро ще се приключи. Едва в края на тирадата си тя разбира, че от другата страна на апарата е сестра ѝ и затваря като попарена. Ала в крайна сметка Джерен не изпитва абсолютно никакви притеснения от казаното. Джемре пък не е чула почти нищо заради шума, обаче успява да направи сцена на съпруга си, приета за ревност и заснета от папараците около заведението. Кадрите са видени както от Джерен, така и от Недим…

Шениз получава подробна информация за заминаването на Недим от секретарката на Агях. Дори и да е имала съмнения, тя разбира, че инвалидът наистина е отлетял за Лондон.

Джемре подписва документите за развод с Дженк, а той сякаш е готов да придвижи и другите си дела, защото звъни на Джерен, заявявайки ѝ, че иска да поговорят.

Шениз го среща на излизане и го уведомява какво е научила: че Недим ще остане до края на живота си в лондонската клиника и им остава само заедно да се справят и с бебето.

Агях посещава Недим, който изобщо не е в английската столица, а в Истанбул и е там на лечение. Неговата лекарка обяснява, че болният е видял новината за Дженк и Джемре по телевизията и е реагирал неочаквано. Психоложката е убедена, че Недим е влюбен в Джемре. Изводите е направила по време на терапията.

Дамла показва на Джемре репортажа на папараците. Пита я дали се е подразнила заради някое от бившите гаджета на Дженк, обяснявайки ѝ, че тинята в досегашния живот на брат ѝ никак не е малко.

Джемре позвънява на Джерен, но тя не ѝ отговаря. Заедно с брат им Дживан тръгват към къщата, в която е заточена сестра им.

Джерен успява да излезе уж до магазина, а навън в колата си я очаква Дженк, който я уведомява, че Джемре не е чула нищо снощи. Бременната увесва нос, защото е разчитала на някакъв разрив в семейството им. Ала получава нова порция адреналин, когато любимият ѝ казва, че иска да говорят за общото им бъдеще с нея. Джерен чак не може да повярва на ушите си…


image0 (9K)