Довечера в „Завинаги“ Адем получава ужасна новина, идвайки в съзнание

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Звинаги“ отново има от почти всички водещи човека емоции: вина, любов, ревност, страх от неизвестното, спасение, грижа.

Есма е бясна, защото все още смята Адем за виновен за случилото се с Фикрет. Не може да я успокои дори и Фарук.

В “Завинаги”: Това игра на съдбата ли е?

А Емир продължава да изживява абсолютно сам собствената си драма.

В “Завинаги” Емир преживява огромен срив

Момчето чува баща си как говори на малката му сестричка, че тя е единственото му спасение от стреса покрай проблемите и не дочаква да чуе края на изречението, казано от Фарук, а избягва в стаята си, където от яд помита на земята всичко от шкафа и отново със сълзи в очите си пуска видеото, оставено лично за него от майка му.

Фарук и Сюрея говорят в стаята си за това кой е Адем и какъв всъщност е той. Фарук е безкрайно объркан от поредната случка в живота им, в която Адем спаси живота на Фикрет. Въпросите в главата му се блъскат без да намират отговорите: Така и не разбрах този човек добър ли е или лош? – се пита Фарук.

А Сюрея уточнява огромната разлика между чувствата „ядосва“ и „изтрива“, които пък са много ясни за Дилара. Приятелката ѝ е успяла да види добрите страни на Адем и именно заради тях се е влюбила в него, освен това точно те са причината, заради която въпреки стореното от съпруга ѝ на семейство Боран, тя продължава да го обича.

Гюнеш научава какво е сполетяло Адем и съкрушена остава при него в болницата.

Сюрея ревнува Фарук от сътрудничката му Озгюр, която продължава да изпраща посред нощ СМС-и на шефа си, въпреки категоричната забрана от съпругата му.

Фикрет се вини за състоянието на Адем и бутайки статива със системата си го посещава в стаята му. Спасителят му идва в съзнание, но новините за него никак не са добри. Още при първоначалния преглед след събуждането му става ясно, че той не чувства нищо от кръста надолу. Фарук и Фикрет чакат лекаря в коридора, за да разберат какво е състоянието на брат им. Фикрет полудява от новината.

Дилара също отива при Адем и се опитва да го успокои, но както и на Гюнеш, Адем показва вратата с ясното желание да я отпрати завинаги. Казва ѝ дори, че ще ѝ даде развод без проблем, защото оттук нататък единственото, което ще ги свързва, е детето им.


image0 (9K)