Довечера в „Завинаги“: Ипек е нов човек? Прегръща сестрински Сюрея?

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ зрителите ще станат свидетели как се сгромолясват илюзиите на Адем за приемането му в семейство Боран.

Есма и Къймет са приседнали на дивана в хола на крепостта Боран, но и двете са като на тръни. Къймет е събрала смелост да се противопостави на дългогодишната си „приятелка“ и най-накрая да я засенчи, а интуицията на Есма ѝ подсказва да се готви за поредна атака. Къймет демонстративно обяснява на султанката, че няма как да се прикрие случилото се с Гарип в хотела и именно заради скандала, Есма трябва да се откаже от лидерското място във Фондацията, а на председателския стол да седне не някой друг, а именно Къймет, която е повече от готова да замести сватята си на върха. Нали не сте очаквали, че Есма няма да ужили подобаващо дребната душица на опонентката си?

В същото време Гарип разбира за проваления годеж на Бурджу. Той се обажда на Есма, за да разбере какво се е случило, но тя не знае нищо.

Големият възход и стремглавото сгромолясване на илюзиите отново е за Адем. След живеца, който Адем получи като животоспасяваща инжекция от Фарук, на вратата на дома си той вижда бившия затворник Халим. Преди това обаче изстрадалият мъж има своите часове на блаженство. Съвсем различен, с грейнал от щастие и надежда поглед, спокоен, усмихнат, Адем отива при психоложката си, за да ѝ сподели радостните новини относно затоплянето на отношенията с фамилия Боран, включително и с Есма.

Малко след репетицията Сюрея научава от приятелите си, че участието на групата е спряно от концерта в последния момент. Младата жена побеснява, защото много бързо включва откъде идва заплахата. Тя влиза като вихър в стаята на Есма без да почука и не я щади с обвиненията си. Въпреки обидата и виковете обаче, двете жени все повече се разбират и успяват да стигнат дори до прегръдка, намирайки даже думи за обич една към друга.

Фикрет е приятно изненадан от извънредното заседание на фирмата, където Фарук съобщава, че задействат плана за новия клон на холдинга, а именно „Боран джет“, рожба на по-малкия брат за въздушен транспорт.

Затоплят ли се отношенията между двете снахи в къщата на Боран? На зрителите вероятно много им се иска това, което виждат в този епизод да е истина, но предстои да разберат. Ипек съобщава на Сюрея, че тя също е бременна и се държи много мило с нея. Четиримата заедно отиват в болницата, където Фарук и Сюрея научават, че бебето им е момиченце, а Фикрет и Ипек получават обнадеждаващи новини за състоянието на Ада.

С какво Халим попарва илюзиите на Адем относно отношенията му с фамилия Боран и как го предава и съзаклятника му Джан, гледайте серията довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)