Доналд и Мелания забравиха годишнината от сватбата си

Появиха се слухове, че този пропуск е доказателство за проблеми в брака им. Трудностите в отношенията между двамата са налице, но през последните дни са се задълбочили заради разкрития на порнозвезда

[ad id=“263680″]

Доналд и Мелания Тръмп дадоха поредния повод да се заговори, че бракът им се гради на всичко друго, но не и на любов.

Двамата имаха годишнина от сватбата в началото на седмицата, но нито един от тях не отбеляза 13-те години семеен живот с пост в социалните мрежи, което накара много медии да коментират, че съпрузите навярно са забравили празника си.

Изданията припомнят, че и двамата са активни в социалните мрежи, като само преди дни първата дама не пропусна да отбележи с пост първата годишнина от встъпването в длъжност на съпруга си. Затова и опцията те да не са качили нищо по повод празника си, просто защото не желаят да разкриват интимни подробности от живота си в интернет пространството, не е особено достоверна, допълват медиите в САЩ.

[ad id=“218001″]

Появиха се и слухове, че този пропуск е видимо доказателство за проблеми в брака на президентската двойка. Трудностите в отношенията между двамата са налице от доста време, но може би през последните седмици са се задълбочили благодарение и на разкритията на порнозвездата Сторми Даниелс.

Припомняме ви, че тя заяви, че е имала сексуална връзка с настоящия държавен глава на САЩ в годината, в която Мелания родила сина му Барон.

Дали президентът и първата дама не отбелязаха онлайн годишнината си, защото са забравили за нея или „просто няма какво да му се празнува на брак, който се гради само и единствено на интерес“, както гласи един от коментарите в интернет, не знаем, но е факт, че поведението на двамата направи впечатление.

[ad id=“218548″]

Случаят отново предизвика сравнение между настоящия и предходния президент. Обама, та дори и Джордж Буш никога не са пропускали да изкажат в онлайн пространството благодарността и любовта към половинките си, когато честват годишнина от браковете си.

 

 


image0 (9K)