Другият лагер във ФЕРМАТА замръзна, докато тези успешно печелят битки

5 човека, 5 различни индивидуалности, продължават успешно да печелят битки на арената във ФЕРМАТА, изправяйки се срещу фракция, изтъкана от злоба, интриги и тъмни схеми.

Сред тях се забелязва спортсменство. От техните редици могат да се чуят напътствия към всеки от дуелистите, без значение те от коя група са. И поздравите им при свършен факт са истински. Никога не са подминали някого игнорирайки го, както се е случвало с хора от другата група. Прегръщата и „топла“ Теодора, когато беше победена от Ваня, дори не я поздрави, не си взе и довиждане с нея, а предния ден я гушкаше насред двора. Е, явно са се подбрали и едните, и другите – по взаимно съгласие и качества.

И не, че те са идеални, напротив – всеки от тях, било то Живка, спрягана за лидер на групата, Жоро, Ралица, Ваня или Стефан, имат своите слабости и грешки в поведението и отношенията си с другите, но умеят да приемат както победата, така и загубата. Достойно.

Ивайло извън Фермата не се извини, макар и в костюм – не стана джентълмен

След като един от най-отявлените дразнители, създал най-много размирици сред участниците и използвал най-обидните думи срещу част от фермерите, напусна играта елиминиран в дуел от Стефан, неговите фенове останаха замръзнали край трасето за двубои – бездушни, търкулнали по някоя измъчена сълзица. Те бързо ще преодолеят тъгата от загубата на Ивайло, защото изглежда искреност освен у Лора, сред никой от останалите в „отбора“ не се забелязва подобно излишество. Само след часове, ще ги видим как кроят нови схеми и тарикатлъци, защото миризмата на пари вече е осезаема.


image0 (9K)