Евгений Иванов /КРИБ/: Шарлопов остава с образа на голям работодател

„Стефан Шарлопов ще остане завинаги в нашите сърца с образа на голям работодател и достоен за възхищение човек, допринесъл много за развитието на туристическия бранш в България, се казва в изявлението. – Изключително горди сме, че сме имали възможността да работим съвместно с един истински професионалист, силно ангажиран с целите и проблемите на българския бизнес, един от първите работодатели станал част от нашата организация и дългогодишен член на ръководството й.

[ad id=“263680″]

..
Отиде си един изтъкнат българин и голям работодател. През 1995 г. той създава „Роял фуудс“ -компания за производство на трайни пакетирани сладкиши с фабрика в Елин Пелин. Малко по-късно създава марките „Девин“ и „Роял кейк“ и над 10 години е мажоритарен собственик и председател на съвета на директорите на фирмата за бутилиране на минерална вода „Девин“, както и на „Санел“, „Роял Стоун“, „Роял инвестмънт“, „Роял холидей“ и др.
Освен в хранителния бранш и строителството Стефан Шарлопов е голям инвеститор в туризма. Той е сред учредителите на Национално движение „Българско наследство“. Председател е на управителния съвет на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм и собственик на веригата „Шарлопов хотелс“.

Той завоюва множество успехи и награди в туристическата индустрия. Неговият личен пример на социално отговорен работодател със значителен принос за развитието на туризма в България, го прави голям българин, който чрез своя авторитет изгради позитивен образ на туризма в България и на страната ни пред света.
Дълбок поклон пред светлата му памет!

Източник: standartnews.com


image0 (9K)