Европейската комисия и Световната банка организират дискусия в Стара Загора

В Стара Загора днес (19 януари) се организира среща-дискусия, инициирана и осъществена от Представителството на Европейската комисия в България и Постоянното  представителство на Световната банка за България . Темата е “България през 2017: възможности за растеж”.

Събитието ще бъде открито от заместник-кмета на община Стара Загора Красимира Чахова и областния управител на област Стара Загора инж. Георги Ранов.

Основните акценти на събитието ще бъдат поставени върху Специфичните за България препоръки в рамките на Европейския семестър, представени от икономическия съветник в Представителството на ЕК г-н Георги Янакиев, и Рамката за партньорство с България, представена от постоянния представител на СБ за България, Чешката република и Словакия г-н Тони Томпсън. Презентациите ще бъдат последвани от дискусия, по време на която ще имате възможност да зададете своите въпроси.

На срещата са поканени представители на местната администрация, водещи предприятия и банки в региона, академичната общност, които се интересуват от проблемите на икономическата политика.


image0 (9K)