Ежедневен астрологичен хороскоп на Алена

Автор: Светлана Тилкова – Алена

На 17 април трудности, каквито не очаквате, са бързо преодолими, но вие отказвате да осъзнаете този факт. Вместо да спорите, приемете мнението на вашите близки и колеги. Работете спокойно и ще успеете да завършите започнатото.

[ad id=“225664″]

На 18 април бъдете особено внимателни, ако сте зад волана. Разсеяни сте. Не са изключени автопроизшествия. На работното си място не проявявайте егоизъм, ще си спечелите враг.

На 19 април успехът е с вас. Не водете разговори с вашите колеги, които са допуснали грешки и искат да им помогнете. Няма как да го сторите, защото ще накажат вас за ненавременното ви добротворство.

На 20 април денят е спокоен и затова нямате повод за притеснението, което ви е обзело. Новите задачи, чието начало поставяте днес, ще ви донесат признание, но и възможност да обогатите знанията и уменията си.

[ad id=“263680″]

На 21 април, в почивния ден, начинанията са перспективни, а подкрепата на вашите колеги е навременна и ви носи допълнителни шансове за по-добри резултати. Тези, които са безработни, може да се поровят в обявите за работа и да си намерят, дори и временна.

На 22 април, в почивния ден, за пореден път сте прекалено критични и сте се задълбочили в детайлите на вашата работа до степен да отблъснете колегите си. Не разчитайте на тяхната помощ. Деловите разговори са проблемни, отложете ги.

[ad id=“236993″]

На 23 април сутринта сте разсеяни и не ви се ходи на работа. Затова, ако няма как да си останете у дома, не е изключено да се провалите или да си изпросите наказание.

На 24 април е във ваша полза да работите без мърморене. Не отказвайте предложената ви допълнителна работа, ако ви носи добри приходи, след като ви предстоят сериозни разходи.

[ad id=“237001″]

На 25 април бъдете решителни и действайте бързо на работното място, за да не се провалите с възложените ви задачи. Промените са във ваша полза.

На 26 април начинанията са печеливши, ако сте приключили с другите си текущи задачи и не се налага спешно да ги завършите до края на деня. Избегнете с разум и без емоция трудностите, особено в отношенията си с вашите близки.

[ad id=“236999″]

На 27 април денят ви носи мечтаните резултати, в случай че се доверите на интуицията си и проверявате поднесената ви информация. Ще стабилизирате финансовото си състояние.

На 28 април, в почивния ден, проблемите ви са в семейството. Не допускайте чувствата и импулсивните решeния да попречат на вашия разум да намери верния път за отстраняването им още сутринта.

[ad id=“238430″]

На 29 април, въпреки че денят е почивен, имате сили да се справите с трудностите по пътя си въпреки неприятностите, които ви създават вашите близки. В нервността си сте способни да предизвикате инциденти на работното място и проблеми на пътя.

На 30 април се постарайте да не навлизате в чужда територия само защото искате да блеснете с професионалните си възможности. Ще се провалите и ще си спечелите неприятели. Намерението ви да проведете разговори за сътрудничество няма да ви донесе очакваните резултати.


image0 (9K)