ЕКСКЛУЗИВНО! DJ Станчо изригна по Валери Симеонов: Три дни не знам къде се намирам! Не ви ли е срам, не ви ли е неудобно?!

Вие като вицепремиер явно изземате функциите на вътрешния министър. Вие от позицията на какъв го правите? Не ви ли е срам, не ви ли е неудобно? Как се чувства той – като някакъв робот?! Вдига лявата ръка и десет човека в едната посока. Вдига другата и още десет в нея. Не ви ли е срам, как да си вадя хляба аз. Взимате храната на семейството ми. Това избухна DJ Станчо в ефира на bTV, чийто лаптоп бе отнет, а самият той задържан при акция на вицепремиера Валери Симеонов в Слънчев бряг от преди два дена.

[ad id=“218548″]
Бях унижен пред целия свят, защото дискотеката беше пълна с чужденци. И вчера останах без работа. Не успях да поема ангажиментите си. Лаптопът ми е в полицията. Искам да си го прибера. Три дни не знам къде се намирам“. Той разказа, че полицаите със заповедден тон са му казали да изключи абсолютно всичко. „Този лаптоп го прибираме. Аз им казах, че лаптопа няма да им го дам. Беше ми казано, че тогава ще ме задържат за 24 часа“, споделя преживяването си музикантът. Той допълни, че от май месец всеки божи ден заведението е проверявано. „Аз съм жертва. Недоумявам как в мирно време Валери Симеонов обявява войни“.

[ad id=“218548″]
Припомняме, че от две нощи по ред се провеждат акции против шума в курортния град, водени от вицепремиера. Първия път бе проверено и затворено заведението „Оксиджен“, като диджеят бе арестуван, а на следващата вечер дискотеката „Бедрум“. Посетителите в заведенията обаче, не са били никак доволни, разгорещени клиенти през цялото време скандират „Оставка!” и „Довиждане!” на вицепремиера, някои дори псуват.

http://BNews.bg


image0 (9K)