Ендер се настанява в спалнята на Алихан, нетърпяща възражения

Тази вечер в епизода от хитовия, турски сериал „Опасно изкушение“ Ендер влиза във владение като съпруга на Алихан, видя ЗАРАТА.

Алихан място не може да си намери от угризения какво е причинил на Зейнеп. Хакан го моли да ѝ разкаже всичко, за да го разбере, но приятелят му отказва под претекста, че той едва наскоро сам е признал пред себе си проблема и че не е готов да го споделя с друг.

Идва денят, в който Зейнеп се решава да прибере вещите си от дома на Алихан. Икономката я посреща с уважение и съжаление, че младата госпожица напуска нейния работодател. Няколко дрешки, няколко дребни неща и чантата на миньончето е събрана, но в мига, в който тя се разделя с прислужницата, на вратата с няколко куфара застава новоизлюпената съпруга. С типичното си нагло поведение Ендер помита всички и всичко и започва да се разпорежда. Тя се осмелява дори да заповядва на Зейнеп да остане, за да пият бившата и настоящата по чаша кафе и безкрупулната да има достатъчно време да унижи момичето. Но както знаем, Зейнеп не се дава лесно и напуска къщата, ала не и без жилото на Ендер да се забие в нея – в крачка Ендер я посъветва да си намери мъж от нейната черга. След това новата господарка на дома влиза във владение. Тя заповядва на Незакет да подреди багажа ѝ в спалнята на съпруга ѝ, като междувременно скрива снимката на Алихан със Зейнеп от нощното шкафче.

Зехра започва да човърка Ендер за истината около брака ѝ с Алихан, но няма как манипулаторката да признае какви са били истинските им подбуди. Тя казва, че младият бизнесмен се е влюбил в нея и това е станало причината за подписването им.

„Опасно изкушение“: Кемал иска от Йълдъз нещо много специално в отплата

Йълдъз заварва Кемал да пие кафе със зехра в едно заведение, където има среща с някаква жена. Тя яростно ревнува бившия си мъж и когато той отива към тоалетните, младата жена хуква след него. В коридора той пак иска от нея да признае, че го обича и понечва да я целуне отново, но Зехра идва да го търси.

Зейнеп посещава Зерин в болницата, където сестрата на Алихан ѝ се извинява за всичко, което ѝ е причинила. На излизане от стаята се засичат с Алихан и на молбата му да го разбере, тя му заявява, че няма да го чака никога повече.

Хакан и Алихан умуват как да върнат Зейнеп на работа, защото Алихан признава, че не може да живее без да я вижда всеки ден и двамата си припомнят за подписания от нея договор.

Ендер причаква сина си след училище, но той не иска да я вижда. След това злобата трябва да се излее все някъде… тя отива при Зерин, като едва отново не я докарва до сърдечен пристъп.

Джанер иска прошка от Зейнеп казвайки ѝ, че не е знаел нищо и сестра му е крила до последно от него какво е намислила.

Когато Алихан се прибира вкъщи и вижда багажа на Ендер в спалнята си, ѝ напомня твърдо, че не са семейство, а съдружници, с което ще приключат веднага, след като си свършат общата работа. Тя обаче иска да извлече максимума от положението и настоява да ги виждат заедно в обществото.


image0 (9K)