Жената, която блъсна роми в Дълбоки и беше пребита, е в стабилно състояние

Жената, която прегази на тротоар двама роми в село Дълбоки край Стара Загора, вече е в стабилно състояние. Тя е била пребита от циганите след това.

В задоволително общо състояние, с контузии в областта на главата и корема е постъпила в старозагорската болница 44-годишната жена.

„Беше хоспитализирана в съзнание, но със сътресение на мозъка. Имаше съмнение за кръвоизлив в коремната кухина, но то беше отхвърлено. Сега жената е контактна, но с главоболие, което е следствие от контузията на мозъка и чакаме консултация с неврохирург“. Това обясни д-р Стефан Йосифов от Клиниката по обща оперативна хирургия, цитиран от „Дарик“.

Окръжна прокуратура Стара Загора разследва случая на умишлено прегазване в Дълбоки. Единият от пострадалите почина, а мъж на 39 години от съседното село Оряховица, е с нанесени телесни повреди. Той беше изписан за домашно лечение.

На 17 август Живка Георгиева се качила на „Мерцедес“-а си и блъснала на тротоара пред магазина, в който работи, двама мъже от ромски произход. Близките и приятелите им се саморазправили с нея. Те потрошили колата й и магазина. Тежкият инцидент станал след скандал, който избухнал след употребата на сериозно количество алкохол.

„Дарик“


image0 (9K)