Живко Тодоров се оттегли

GERB pres konferenciq_resizeС решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ за областен координатор на партията в Старозагорска област бе избран Пламен Веселинов Йорданов. Това съобщи депутатът и общински ръководител на старозагорската структура Емил Христов по време на пресконференцията дадена днес пред медиите. На нея присъстваха още и колегите му Борис Кърчев и Радостин Танев.

Предложение за смяната е направена от Живко Тодоров – кмет на Стара Загора, областен координатор на ГЕРБ и член на изпълнителна комисия на ГЕРБ.
„Решението бе взето и подкрепено с пълно единодушие на среща с общинските ръководители от Старозагорска област“, подчерта Емил Христов. Мотивите за решението са, че Живко Тодоров е изключително натоварен като кмет и член ИК на ГЕРБ.

„Ще заложа на приемствеността в работата, защото за всички е видимо, че структурата на ГЕРБ в нашата област е една от най-силните в страната“, категоричен бе Пламен Йорданов.

Една от основните задачи, които си поставя е да надгради добрите резултати постигнати от партията до момента. Ще бъдат направени отчетни събрания във всичките 11 общини, за да се отбележат силните и слабите страни от изминалите избори и да се направят анализи. „Започваме и подготовката на следващите местните избори през 2019 година“, каза още Пламен Йорданов.

[ad id=“218548″]

„Имаме амбицията да спечелим и добавим към нашия успех поне още две кметски места за ГЕРБ в областта. Едно от които е Чирпан.  Продължаваме екипната работа с народните представители, общинските съветници, членовете и симпатизантите на ГЕРБ. Където е необходимо ще направим промени в ръководствата на партията по места, за да влеем активни млади хора, които да дадат импулс за работа на общинските организации“.

Народните представители съобщиха парламентарните комисии, на които са членове и подчертаха, че ежемесечно ще дават пресконференции за свършената работа пред медиите и своите избиратели.

Комисиите в които участват са:

– Маноил Манев заема зам.-председателското място на Комисията по политиките за българите в чужбина и е член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.

– Емил Христов е член на Комисията по регионална политика, благоустроиство и местно самоуправление и по отбрана.

– Борис Кърчев е в комисиите по икономическа политика и туризъм и по транспорт, информационни технологии и съобщения.

– Радостин Танев е член на комисията по външна политика, както и по транспорт, информационни технологии и съобщения.
Всяка седмица работят и приемни за граждани, като графикът за тях по общини се обявява предварително на сайта на ГЕРБ, социалните мрежи и офисите на партията в областта.


image0 (9K)