Завладяващ вниманието епизод на сериала „Влад“ довечера

Историята в сериала „Влад“ толкова се заплита, че в епизода довечера на моменти ще бъде трудно на зрителите да уловят нишката. Въпреки това, теленовелата обещава да бъде повече от завладяваща.

Младият журналист казва на майка си, че е открил доказателства, които оневиняват Адриан, но Мария успокоява превъзбудения Разван и опитва да намали ентусиазма му. Синът чете на глас историята на Чезар от книгата, а Мария се чуди защо именно този мъж е помогнал на Ади в затвора.

Делия подготвя документите на дъщеря им Юлия да се завърне в Румъния. А бащата Чезар уж не иска войни…

Тиби чува как Лео кара Щефан да задържи Константин известно време, за да претърси дома му. „Ухото“ на Влад съобщава на шефа си за търсения запис от обира на казиното, който малкият Матей предаде на дядо си. Адриан научава от Тибо, че на този запис е Лео.

Запознайте се със сексапилния актьор от “Влад”, който събира все повече зрители всяка вечер

Щефан продължава отношенията си с Карла. Докато Елиза прекарва нощта с Матей при Роксана, съпругът ѝ е с любовницата си. Елиза задава въпрос на сестра си дали обича Влад, а Роксана ѝ отговаря уклончиво.

Влад е обнадежден, че записът от охранителната камера, скрит при Константин, може да го оневини и той споделя това с Чезар и Делия. Очакват новини от претърсването. Лео и Тиби обаче не го намират, а когато Тити се прибира, намира къщата си обърната с караката нагоре. Друго важно нещо научава Тибо обаче – от писмото на лелята на Елиза, което е там, той прочита, че Матей е внук на Мария.

Чезар е наясно, че вероятно именно Константин е мозъкът на обира преди години и започва да издирва колата на стария хитрец, с която е бил на местопрестъплението.

Лео, Щефан и Елиза са обречени на живот в постоянен страх, ако не открият записа.

Полицаи намират кола, собственост на Чезар, с труп в нея.

Делия вика Влад при себе си, защото се страхува и го моли да остане при нея. Влад е притеснен за благодетеля си и пита жена му дали е жив. Тя го успокоява, че Чезар има някакъв план.

Константин намира флашката там, където я е скрил – в електронна играчка. Взима я и тръгва към гаража, където установява, че колата му я няма.

Влад е наел актьори и статисти, които ще играят роли на бизнесмени, гарантиращи заема за строителството на хотела.


image0 (9K)