Завръщане на анунаките, мистичните извънземни богове, считани за наши създатели

[ad id=“225664″]

Според служителя на Пентагона Стан Дейо в близкото бъдеще се очаква изключително значимо събитие, което буквално ще промени света.

Мъжът, който разкри строго секретна информация пред binews твърди, че се очаква завръщането на Анунаките – мистичните извънземни, които нашите предци са определили като богове, пише bradva.bg. Това са съществата, които са създали генетично хората, за да извличат злато, което им било нужно в огромни количества.

[ad id=“263680″]

Според древните шумерски летописи “небесни” същества, които са наричали Анунаки слезли на земята с горящи метални карети и отворили очите на хората. Анунаките били едри същества и имали свойството да променят външността си. Според глинените плочки Анунаките “отворили очите“ на хората, за да ги направят по-ефективни работници”. Те имали само една цел – да извличат злато от земните мини.

Златото е уникален материал! Той не корозира и е отличен проводник, със сигурност би влязъл в употреба на развита извънземна цивилизация.

[ad id=“218001″]

След като променили генетичния материал на човеците, за да им дадат интелект и да им„отворят очите“, последвала ера на спокойствие. В последствие, боговете от небесата влезли в конфликт и мащабна война с друга извънземна раса, която имала собствени планове за земята.

Анунаките са били принудени да напуснат Земята и да оставят техните творения да се справят сами с живота. Древните богове били забравени, до днес!

Според информаторът Анунаките възобновили комуникирали с правителствата на великите сили по света и предизвестили своето завръщане на планетата. Всичко съвпадало с преминаването на кометите ISON и Енке в близост до планетата ни.

[ad id=“236993″]

Разшифроване на името на кометата ISON – ОН или „Ану“ се е наричал легендарния лидер на Анунаките, за който разказват шумерските летописи. IS=ISIS – Изида, древната богиня, за която също се смята, че е била от тази раса.

Енке или Енки е шумерския бог на занаята. Смята се, че това е извънземното същество, което е давало технологиите за добиване на злато на първите хора.

[ad id=“236999″]

Според Дейо правителството на САЩ знае, че тези комети предвещават завръщането на „старите господари“ и подготвят терена! Смята се, че първоначално хората няма да бъдат информирани, тъй като масата не могат да понесат истината. Според информатора е планирано масивно медийно затъмнение на всякакви „необичайни“ събития. Анунаките имали и агенти на земята- хибридни същества, които били инсталирани на отговорни правителствени постове. Хватката им била желязна и техните слуги – правителствата подготвяли почвата за тяхното господство.

Събития, които все повече зачестяват по целия свят! Активността на НЛО е по-висока от всякога. През последните дни все повече хора стават свидетели на изумителни и необясними феномени в небето.

[ad id=“237001″]

Дали увеличената НЛО активност не е предвестник за великото събитие!?
А какво ще се случи, когато старите „Господари“ се върнат при своите роби, някои от които се мислят за богове!? Дали ще дърпат конците от сенките или ще излязат с лицата си пред масите и ще обявят своето господство!?

Каквато и да е истината, идването на древните богове е добре известно и внимателно планирано от правителствата. За това в скоро време може да ни очаква сериозна изненада!

[ad id=“238430″]


image0 (9K)