Задължително преди брака проведете тези разговори

Преди да се впуснете в брак и да се съгласите да прекарате живота си с някого, все пак е добре да си отговорите на някои въпроси взаимно.

[ad id=“225664″]

За да сте сигурни, че и двамата искате същите неща дългосрочно и сте наистина сте един за друг, трябва да проведете преди брака наистина сериозен разговор.

Проучване разкрива най-важните разговори, които една двойка трябва да проведе преди брака.

[ad id=“263680″]

Има три неща, за които наистина трябва да се споразумеете:

– Деца

– Финансови приоритети

– Кариера (и местоживеене)

Ако не сте съгласували дали искате деца, как ще се управляват семейните финанси и какво би станало, ако някой от вас получи добра оферта за работа в друг град и т.н., има голяма вероятност да си създадете сериозни главоболия. Въпросите за кариерата и плановете за деца вървят ръка за ръка. За голяма част от хората планирането на деца е от първостепенно значение.

[ad id=“236993″]

Ако и двамата родители искат да останат у дома, някой ще трябва да прави компромиси – почти същите, както ако и двамата родители искат да продължат да работят. Ако обсъдите това преди да се ожените, може да сте в състояние да избегнете сериозни скандали по-нататък.

Друг важен разговор е дали половинката ви има някакви парични дългове. Често тези неизказани проблеми сериозно спъват почти всеки бъдещ план, тъй като приходите спадат рязко за определен период от време.

[ad id=“236999″]

Едни от важните въпроси, на които трябва да получите искрен отговор, са: Обичаш ли ме? Уважаваш ли ме? Ще бъдеш ли за мен? Мога ли да разчитам на теб? Ще решим ли нещата заедно? Можем ли правим компромиси заедно?

Източник: offnews.bg


image0 (9K)