Залезът на холивудските звезди

Доктор Хаус може би е последният човек на света, с когото бихте искали да общувате. Но ако искате да ви поставят точна диагноза, той е първият човек, при когото ще отидете.

Историята е пълна с неприятни факти за личности, на които се възхищаваме. Например поетът Шели, който изоставя бременната си съпруга, за да избяга в Европа с 16 годишната Мери; Караваджо, който убива човек, или да Винчи, който е бил обвиняван в сексуални връзки с учениците си.

Залезът на холивудските звезди донякъде е предизвестен, а след като Харви Уайнстийн отвори кутията на Пандора, списъкът с известни имена, обвинени в сексуален тормоз става все по-голям и по-голям.

Най-пресните попълнения в отбора на злодеите са:

Харви Уайнстийн

Разбира се, той е капитана на отбора. Ако хотелските стаи, в които е бил Харви можеха да говорят, вероятно и те биха го обвинили в сексуален тормоз. Култовият съвет на Кортни Лав, която предупреждава всички момичета да не отиват в „Четири сезона“, ако Харви ги покани.

 

Кевин Спейси

Смело можем да кажем, че тук наистина ни заболя. Защото всички смятахме, че това беше актьорът със статус, който надхвърляше звездния и априори, той беше безгрешен. Е, оказва се, че това не е така.

 

Дъстин Хофман

Дъстин е обичал да разплаква 17 годишни момиченца на снимачната площадка, като им демонстрира какво точно би искал да им направи. Явно, че носителят на „Оскар“ и съпруг за пример не е толкова добър, когато прожекторите не светят към него.


image0 (9K)