Започва участието на СК „Спортна гимнастика“ (Стара Загора) на държавното първенство

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри финалното Държавно лично-отборно първенство за всички възрастови групи, което се провежда от 2 до 6 юли в тренировъчната зала на „Арена Армеец“ в София. В състезанието участват 20 клуба в това число и СК „Спортна гимнастика“ (Стара Загора) под ръководствоти на главния треньор Ирина Руняшка. В шампионата ще се включат  480 състезатели.

[ad id=“225664″]

„За мен е огромна чест, че получих покана от моя приятел, уважавания български спортист Йордан Йовчев да присъствам на откриването на Държавното първенство по гимнастика. Възхищавам се на Вашия спорт, защото спортната гимнастика е един от най-сложните и най-фундаментални спортове. Пожелавам на всички състезатели да успеят да извървят тежкия път до отличията от големи първенства“, заяви Красен Кралев и благодари на родителите, които стимулират децата си да се занимават със спорт.

[ad id=“263680″]

Той поздрави всички състезатели и окуражи участниците в предстоящото през август в Глазгоу Европейско първенство по спортна гимнастика.


image0 (9K)