Заради „тежка болест“ Роби Уилямс отмени турнето си

„Доста тревожни резултати от изследвания“ са причината поп- идолът Роби Уилямс да отмени остатъка от турнето си „Heavy Entertainment Show“.
Турнето на Роби Уилямс трябваше да продължи на 14 февруари от Австралия. През септември той отказа три концерта в Русия, като тогава официалната версия бе, че страда от артрит и гърба му е в изключително лошо състояние.

„Възстановявам се от тежка болест през последните пет седмици“, казва изпълнителят на Angels в клипче в канала си в YouTube.

[ad id=“255238″]
„За съжаление симптомите й се изостриха на финалната права от европейската част на турнето. Получих доста тревожни резултати от изследванията си и трябваше да постъпя спешно в болница за лечение. Знаете, че не съм отлагал шоута заради влошено здраве от 1998-а насам, така че ако го направя – значи наистина имам основателна причина“, добавя Роби, цитиран от dir.bg

[ad id=“225664″]

„Ходя на йога всеки ден, а в неделя си позволявам един наистина чудовищен бургер. Грях е, но се награждавам и така се грижа за себе си“, обяснява певецът.


image0 (9K)