Затворникът беглец от пловдивската болница – онкоболен, решил да се сбогува с близките си?

Полицията в Пловдив разпространи снимка на издирвания 59-годишен затворник. Около 20:30 часа вчера във Второ РУ в града е постъпил сигнал от затвора, че лишеният от свобода Младен Младенов е в неизвестност след като напуснал без предупреждение болницата, където бил настанен за лечение.

[ad id=“225664″]

Гражданите, които разполагат с информация за местонахождението му, могат да сигнализират в дежурната част на ОДМВР – Пловдив на телефони 032/632210 и 032/932323, в най-близкото районно полицейско управление или на тел. 112.

Междувременно във Фейсбук се появи информация, че беглецът страда от тежко онкологично заболяване и най-вероятно е избягал, за да се прости с близките си.

„Т.нар. “ избягал “ затворник от болницата в Пловдив почти е изтърпял присъдата си! Страда от тежко онкологично заболяване и прогнозите са неблагоприятни. Времето, което според лекарите, го дели от смъртта е по- малко от търпимия остатък от присъдата. Администрацията на затвора не то предлага за уславно предсрочно освобождавани, за да не развали спокойствието си с негативизма на обществото“ написа в профила си в социалната мрежа адвокат Ваня Траянова

[ad id=“263680″]

„Прокуратурата не прекъсва изпълнението на наказанието, вероятно по същите съжбражения на съответния прокурор. А затворникът най- вероятно е отишъл да се прости с близките си в домашна обстановка, а не през стъкло и решетки и да прегърне децата си. Законът позволява той да направи това без“ бягство “ и под контрола на индтитуциите, но чиновниците – НЕ! Заради собственото си удобство”, завършва поста си Траянова.


image0 (9K)