Защитник се връща във Верея за гостуването на Етър

Защитник се връща във Верея за гостуването на Етър
Централният защитник на Верея Мирослав Енчев се завръща в състав.на старозагорци за гостуването на Етър. Последният двубой от третия кръг на Първа лига е в понеделник от 20,30 час на стадиона в Ловеч.
Енчев изтърпя наказанието си от една среща и ще започне титуляр заедно с Бен Джамия  в центъра на старозагорската защита. Опитният бранител Иво Иванов пропуска мача заради контузия.
Треньорът на Верея Илиан Илиев вероятно ще направи няколко промени в титулярния състав след тежката домакинска загуба от Черно море на Трейс Арена във втория кръг.
 
Не трябва да допускаме грешките в дефанзивен план, които ни костваха загубата от Черно море миналия кръг, заяви Илиев.
[ad id=“218001″]
„Очаква ни тежък мач. Етър е добър отбор, който се подсили с опитни футболисти. Теренът е добър, така че ще се опитаме да направим хубав мач”, добави наставникът на Верея.
Бразилецът Елиаш се завръща в халфовата линия на мястото на казахстанеца Нургалиев.  Салим Керкар не успя да се възстанови от контузията си навреме и пропуска втори  в пореден мач.
Верея ще се опита да не загуби гостуването си на Етър защото в следващите да кръга на старозагорския тим предстоят два тежки мача – домакинство на Левски и гостуване на шампиона Лудогорец.

image0 (9K)