Защо Коцето лъсна гол пред камерите на Фермата?

Един от най-атрактивните участници във Фермата: Време за пробуждане – Костадин Шопов, днес излиза за 2 от елиминационните игри. Той ще продължи състезанието в събота с още 5 битки и ще опита да пребори на дуела банкера Боби.

Фермата: Младата версия на Мариус Куркински на арената…Битката ще е епична

Коцето предизвиква не само сред участниците разнородни чувства, но и сред голямата зрителска аудитория на риалити формата. Повечето харесват артистичния му нрав и в последните епизоди, особено след като се разбра, че именно той ще е първи дуелист в края на седмицата, Коцето съвсем се отпусна, сякаш желае да покаже всичко от многоцветната си натура, защото след събота може да няма повече възможност.

От някои реплики и отговори на зададени въпроси стана ясно, че Костадин не е хомосексуален. А какво доведе хората до тези съмнения? – Поведение, маниери, начин на говорене… Единствен 26-годишният Виктор направи коментар гласно, в който каза, че Коце не е неговият човек и го отблъсква. Останалите по-скоро са под влияние на чара на 40-годишния фронт офис мениджър в световна хотелска верига в Лондон.

В стопанството стана дума на няколко пъти за голотата, а снощи Костадин съвсем ясно изрази убеждението, че на този свят идваме голи и си отиваме голи. Но защо той отиде до обора, препасан само с една неголяма хавлия и когато стигна до новата обитателка – бременната крава, той демонстративно развърза хавлията и остана дибидюс гол. Каква беше целта му, след като чудесно знае, че камерите го снимат…

ЗАРАТА


image0 (9K)