Защо Фънки не харесва Лили Иванова?

Фънки определено не харесва примата Лили Иванова, но защо? Тя никога не е коментирала отношенията им. Съвсем скоро стана ясно какво Фънки не харесвал в естрадната певица и сам е признавал, че това влияе на оценката му за нейните имитации.

Всичко започва през 2005 г., когато Лили и групата „Черно фередже“ били на общ концерт, и казва, че Лили Иванова е била подгряващ изпълнител.

Преди групата да излезе на сцената, Лили изпяла 7-8 песни сама, а след това и 2-3 дуета с композитора Митко Щерев, с когото тогава били в перфектни отношения, пишат от „Уикенд“. След края на последното изпълнение на Лили водещият на концерта представило „Черно фередже“ като изненадата на вечерта. Това доста разгневило певицата, която останала разочарована, а до ушите на Фънки достигнал коментара на Лили, че за нея е обидно да подгрява подобни музиканти, които пеят мръсни песни със силно нецензурен текст.

„Групата, в която свиря – „Черно фередже“, е единствената в България, на която другарката Лили Иванова е била подгряващ изпълнител. За съжаление, тази година няма да я поканим да ни подгрява, няма нужда. С Лили закачката ми е отдавна. Безкрайно съм искрен и това невинаги е било плюс за мен, но пък не ми пука“, е казвал Фънки, пишат още от „Уикенд“.


image0 (9K)