За изобретателни студенти и ученици – 8 трика, които трябва да приложите

Само за студенти и ученици: Тези трикове просто са създадени за вас.

[ad id=“225664″]

Ако искате да впечатлите приятелката си, да съберете погледите на компанията, или просто ви се налага да импровизирате, винаги можете да вкарате в действие пословичната студентска изобретателност. А ние ще ви помогнем с няколко идеи, които може да се окажат полезни за вас във всяка ситуация.

Вижте ги кои са:

samodelka-usilvatel

1. Направете си сами високоговорител за телефон

Освен че студентските дни са изпълнени с учене, не са изключени и забавления. Ако решите да се съберете с приятели и искате да пуснете музика, но нямате високоговорители, лесно можете да решите това, с неща, които вероятно вече имате в апартамента или къщата. Ролка тоалетна хартия и две чашки са правилният избор. Направете дупка колкото да съберете телефона, обезопасете го и вече ще имате високоговорител. Също така може да използвате и пластмасови или хартиени чаши. Изрежете дупка в тях и поставете ролката от тоалетна хартия по средата, за да подсилите звука.

chashi-vino
2. Използвайте замразено грозде, за да охладите виното

Освен музиката, при събирането с приятели често ще имате и вино. Ако някога сте пропуснали да изгладите, тогава решението е замразено грозде. Поставете го във фризера и го използвайте, когато ви е необходима. По този начин няма да има вода във виното, което би се случило, ако използвате лед.

zakachalka

3. Изберете закачалки, които събират повече дрехи

[ad id=“263680″]

Тъй като вероятно се налага да делите килера с вашия / вашата съквартирант / ка, ще трябва да се научите да използвате по-малко пространство за дрехите. Отличен избор за това са тези закачалки, които събират повече дрехи.

mikrovalnova

4. Спестете време за приготвяне на храна

Микровълновата фурна е ежедневие в студентския живот. Така че, вместо да чакате да се загреят две чинии една след друго, това може да постигнете с помощта чаша. Поставете едната чиния, до нея поставете чаша, а върху нея другата чиния. Това ще ви позволи да загреете и двете хранения наведнъж.

kutia-kabel

5. Избягвайте оплитането на кабелите

Включеният телевизор, лаптоп, телефон или таблет в същия контакт може да създаде голяма бъркотия. С цел да се избегне оплитането на кабели, можете да създадете своя собствена кутия, където ще зареждате своите устройства. Не само, че ще предотвратите заплитането, но и ще знаете и кой кабел да изключите.

bira-hladilnik

6. Поддържайте подреден вашия хладилник

Студентският живот не предлага изобилие, така че повечето места за живеене имат малък хладилник. Ако се опитвате да сложите повече неща, като същевременно имате и бутилки, то това е чудесен трик, за да спестите място. Използвайте този за пример и не позволявайте бутилките да се търкалят наоколо.

lak-za-nokti

7. Лесно сушене на лака за нокти

Момичетата ще се съгласят, че чакането да изсъхне лакът за нокти е една от най-досадните неща. Ако бързате за университета или за среща, тогава можете да използвате този трик, за да изсъхне лака. Потопете ноктите в купа със студена вода и ги оставете за няколко секунди, или просто ги поставете под чешмата със студена вода и ускорете процеса.

zariadno-telefon

8. Защита на зарядното устройство за телефон

[ad id=“236993″]

Повечето от нас имат навика да оставят телефона да се зарежда в неудобна позиция. Една от последиците е, че скоро ще видите зарядното със скъсани ръбове. Един от начините да се предпазите от това, е да поставите пружина от химикалка около него. Това ще предотврати неприятното огъване и няма да позволи кабела да се скъса.

Източник – Жена на върха


image0 (9K)