Зодия Лъв – астрологичен хороскоп за месец септември

На 1 септември сутринта в почивния ден се задълбочете и обмисляйте добре действията си, а едва след това тръгнете уверено към поставената цел. Очакват ви добри приходи, ако успеете да завършите в деня започната от вас работа.

[ad id=“225664″]

На 2 септември, в почивния ден, бъдете предпазливи към познанствата, срещите и разговорите. Въздържайте се от взимане на важни решения и от действия, свързани с професионалната ви реализация, ако не сте готови за промяна.

На 3 септември ви предстои труден, но в същото време и неочаквано успешен и благоприятен за работа ден. Резултатите ще дойдат, ако сте планирали задачите си и сте ги подредили по важност. Днес не ви се работи, но се налага.

На 4 септември очаквайте положителни промени. Ще ви помогнат да се справите с изостаналите
задачи. Признанието ще ви споходи, ако сте упорити и работите самостоятелно, без да се надявате на помощ.

На 5 септември стабилизирайте отношенията и професионалните си позиции на работното място. Напрежението ще бъде голямо заради новина, която ще ви подтикне към работа, но и ще ви изнерви, ако не сте внимателни или не е по силите ви.

На 6 септември са проблемни отношенията ви с хората от вашето обкръжение, даже и в деловото. Ще избегнете кризата в празничния почивен ден, ако не се ядосвате, проявите сдържаност и действате обмислено и предпазливо, въоръжени с такт и търпение.

[ad id=“236993″]

На 7 септември, ако имате усещането, че общуването с много хора ще натовари психиката ви, отложете деловите си срещи. Приемете покана за делови коктейл, която ще ви донесе запознанства, но не ви задължава да общувате.

На 8 септември, в почивния ден, ви съветвам да потискате емоцията си. Бъдете предпазливи, когато давате обещания, особено ако са свързани с работата ви и с предстоящото подписване на дългосрочни договори, защото може да не ги спазите.

На 9 септември очаквайте предложение за допълнителна работа в почивния ден, но бъдете внимателни с разходите, защото постъпленията ви през следващата седмица може неочаквано да се
забавят. Не давайте заеми.

На 10 септември се подгответе за неочаквани трудности, ако задачите ви са свързани с рисковани действия, които сте принудени да предприемете още сутринта. Ще се справите добре, не се отчайвайте.

На 11 септември се радвате на отлични професионални резултати. Вашите колеги ви подкрепят в начинанията. Обмислете още веднъж промените, планирани за следващата седмица.

На 12 септември сутринта очаквайте непредвидени трудности и конфликти с близки хора. Не планирайте делови срещи и не влизайте в спор с никого. Напрегнати сте, затова не е изключено успехът да се отклони от пътя ви.

На 13 септември не пътувайте. На работното си място сте прекалено разсеяни. Стига да ви е възможно, помолете някой колега да ви замести, за да си спестите грешки, последвани от упреци и разправии. Разместете си графика и в този ден си почивайте.

На 14 септември ще се сблъсквате с много проблеми в отношенията с хората от деловото си обкръжение. Не намерите ли компромис и не промените ли поведението си, проблемът ще се изостри до крайност.

[ad id=“236999″]

На 15 септември почивния ден ви дарява възможност да се заредите с нови сили. Не взимайте прибързано важни решения. Очаквайте промени в материалното си състояние. Дали ще са положителни, зависи само от вас.

На 16 септември, в почивния ден, са възможни измами, водещи до нервно напрежение и сериозни
професионални грешки. Заредете се с оптимизъм, каквото и да се случва около вас. Очаквайте финансови постъпления.

На 17 септември ви предстои запознанство, което ще промени живота ви. Ще се наложи да взимате важни решения, свързани с личния и професионалния ви живот. Овладейте емоцията си.

На 18 септември е крайно време да си възвърнете увереността и спокойствието. На работното място вече сте спокойни и уравновесени. Обърнете внимание на всичко, отнасящо се до бизнеса ви, за да избегнете неочаквани проблеми. Не пренебрегвайте дреболиите.

На 19 септември разчитайте на помощ и не отказвайте инатливо и гордо съветите на вашите колеги. На работното място се постарайте да приключите с текущите си задължения в рамките на работния ден.

На 20 септември не пътувайте. Не рискувайте и не се претоварвайте с физическа работа. Възможни са неприятности заради отказа ви да се заемете с неразрешени имуществени въпроси. Късметът днес не е с вас.

На 21 септември подхождайте разумно към проблемите си на работното място и търсете правилните решения за разрешаването им, дори и да ви е трудно. Ще завишите авторитета си пред вашите колеги.

На 22 септември, в почивния ден, няма да ви се разминат разправии на работното място заради лошото настроение на ваш колега. Ако искате да изяснявате отношенията си, не повишавайте тон, за да приключите бързо.

На 23 септември не очаквайте положителни професионални резултати в този почивен ден. Не се надявайте на финансови постъпления, ако сте се провалили при изпълнението на задачите си през изминалите дни. Пазете се от неприятели.

На 24 септември от вас зависи да избегнете неприятности, породени от допуснати професионални грешки. Внимателно се отнасяйте към поднесените ви в деня идеи и предложения, за да не се хлъзнете сами към провала.

На 25 септември се подгответе за огромно напрежение, изискващо сериозно отношение към работата ви. Възможни са недоразумения на работното място и разправия с колегите ви, но проблемите са преодолими.

На 26 септември сте подвластни на емоцията. Пътуване неочаквано ще попълни банковата ви сметка. Денят е добър за обсъждане на договори и сделки, но не и за тяхното подписване.

На 27 септември ви предстои покупка, свързана с неприятни и неочаквани от вас разходи за ремонт. Ако ви е възможно, по-добре си стойте у дома. Пазаруването може да почака.

На 28 септември поработете за подобряване на бюджета си. Очаквайте привидно неразрешими въпроси да ви ядосат, но всичко ще се оправи без особени усилия от ваша страна. В материално отношение имате повод за доволство.

На 29 септември, в почивния ден, отношенията ви на работното място могат да се окажат в застой заради невъзможност да общувате спокойно. От вас зависи да избегнете трудностите.

На 30 септември, в почивния ден, запознанства и възстановени стари връзки ще ви помогнат да  получите неочаквани приходи в ранния следобед. Звездите препоръчват да подновите работата си. Не губете оптимизъм и ентусиазъм.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)