Зодия Лъв – астрологичен хороскоп за месец август

На 1 август не пропускайте да си създадете приятни емоции и да се заредите с добро настроение. Ако сте на работа, а не в отпуск е добре около обед да се заемете с новите си задачи. Професионалната ви заетост днес е надхвърлила позволените граници.

[ad id=“225664″]

На 2 август не се притеснявайте, ако се налагат неочаквани разходи, защото днес ще стабилизирате финансовото си състояние. Проявете отговорност на работното място.

На 3 август не пътувайте. Необходими покупки за дома ще ви ядосат и ще излеете гнева си на вашите близки, защото не са се допитали до вас. На работното място се заемете със задълженията си.

На 4 август пред вас е почивен ден, който изисква да не се отпускате, да сте активни на работното място, но да не допускате съвети от хора, които нямат право на намеса в задълженията ви.

На 5 август, почивният ден, може да бъде много приятен, ако не се доверявате на хора, които кръжат около вас и настояват да се съобразите със съветите им. Избегнете запознанствата. Дадените ви визитни картички изхвърлете.

На 6 август финансовите ви постъпления в днешния ден са причина за всеобща завист и ще ви принудят за прекратите отношенията си с ваши приятели. Болно ви е, но се налага.

На 7 август ви предстои сключване на печеливши търговски сделки. Избягвайте участие в рисковани начинания. Деловите срещи ви носят очакваните резултати, ако намерите време да ги проведете преди обед.

На 8 август следвайте вашата цел упорито, без притеснения от трудностите по пътя си. До края на този ден ще бъдете възнаградени. Бъдете сдържани и избегнете грешките. От вас зависи да не пропуснете решаващия момент в живота ви, позволяващ промени и скок към нов професионален връх.

[ad id=“263680″]

На 9 август не прекалявайте с претенциите към вашите близки. Стабилизирайте отношенията си на вашето работно място и не отказвайте предложената помощ.

На 10 август ваши неприятели неочаквано може да усложнят живота ви. Бъдете внимателни и не споделяйте плановете си. Отложете начинанията. Въведете ред на работното си място.

На 11 август денят е почивен, но не отказвайте непланирани делови срещи. Склонни сте да критикувате колегите си и да прекалявате с изискванията си. Така ще пропуснете вашите печеливши изяви и шанс да осъществите плановете си.

На 12 август ежедневните ви служебни проблеми могат да се разрешат и без вашата пряка намеса. Денят е почивен, успехът е с вас. Проверете дали вашите колеги се справят със задълженията си, ако зависите от тях.

На 13 август, ако сте преподаватели, ви очаква труден ден. Верният подход към колегите ви е начин да заслужите подкрепа на вашите планове. Всички начинания ви носят успех, признание и отлични приходи.

На 14 август преди всичко сте орисани да успявате, с каквото и да се захванете. Очаквайте новина, която ще ви изненада приятно. Приходите следобед ще са гаранция за признание. Не отминавайте с пренебрежение предложенията.

На 15 август се инатите и не търпите забележки. Възобновете прекъснати делови отношения, ако сте допуснали грешка и едва сега я осъзнавате. Предпазливостта в този ден ви помага да избегнете трудностите.

[ad id=“218001″]

На 16 август сутринта се задълбочете в служебните си задачи. Разрешаването на семейни проблеми ви гарантира спокойствие. Може да пътувате за делова среща, ако е кратка и ще се приберете за вечеря.

На 17 август отложете деловите разговори, дори и ако ви притискат да ги проведете. Намерете време за себе си вечерта и се усамотете, за да си отдъхнете от хора и разговори.

На 18 август успехът съпътства всички, които работят в сферата на банковото дело и финансите, въпреки че денят е почивен. Внимавайте със запознанствата. Ограничете разговорите с вашите колеги.

На 19 август сутринта в почивния ден сте засегнати от ваши близки, които ви упрекват, че се прибирате късно. Това няма да ви попречи да се зарадвате на добрите приходи. Завършете изостаналите задачи.

На 20 август ви очаква ден на изненадите. Приключете с ваши финансови задължения. Промените днес са във ваша полза. Не пилейте времето си в разговори с непознати хора, които ви досаждат.

На 21 август ще получите интересни предложения, които са причина да отидете рано сутринта на работното си място. Начинанията са печеливши. Следобед си дайте почивка и останете с вашите близки.

На 22 август не уговаряйте чрез приятели на софра кредити от банкови институции, защото имате достатъчно средства, за да поставите начало на ваш бизнес. Обмислете го, без да се съобразявате с мнението на вашите близки. Ако нямате пари, значи не е време да го започвате.

На 23 август, вместо да си печелите врагове заради преумората, която ви притеснява, премълчавайте и не спорете заядливо с вашите приятели и близки. Запознанствата са полезни и с бъдеще.

 На 24 август обърнете внимание на препятствията по пътя си,защото те са предупреждение, за да не пропилеете питомното, докато гоните дивото. Не пътувайте, за да не обидите вашите близки, че не сте се прибрали у дома, за да посрещнете гостите, които сте поканили.

На 25 август, в почивния ден, сте поели нови отговорности. Успехът е с прозорливите, предвидливите и разумните. Всички, които се надяват на чудеса в очакване да получат печалба, без да са работили, ще се провалят.

На 26 август бъдете упорити, дейни и внимателни при изпълнение на служебните си задължения в почивния ден. Съхранете съществуващите добри отношения с вашите колеги, началници, партньори.

На 27 август сте досадно раздразнителни и капризни, въпреки че успехът може да ви споходи още до обед. Притъпете желанието си да се противопоставяте на вашите колеги, партньори, познати.

На 28 август анализирайте постигнатото през месеца, за да осъзнаете грешките си и да ги отстраните. Не се сърдете на никого за проблемите на работното място. Бъдете подготвени за неприятности.

На 29 август от сутринта сте агресивни, емоционални и раздразнителни. Внимавайте настроението ви да не ви провали. Заемете със задълженията си и си сложете цип на устата.

На 30 август бъдете отговорни към задълженията си, въпреки че на мнозина изобщо не им се работи. Заемете се задълбочено със задачите, които поехте предишния ден.

На 31 август проведете важните делови разговори и си създайте спокойни условия за работа. Трябва ви тишина. Всичко започнато обещава добър край. Не обсъждайте договори, свързани с пари, особено ако се отнасят за големи суми. Отложете разговорите за друг ден.

Следва продължение…

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)