Зодия Риби – астрологичен хороскоп за месец август

На 1 август овладейте емоцията си, защото тя може да се превърне в повод за конфликти с вашите колеги, за които вие ще сте причината. Трудно ще изгладите отношенията, ако ги развалите.

[ad id=“225664″]

На 2 август насрочете за следобед прегледа преди подписването на финансов договор. Докажете че сте стабилни, за да получите съгласие за кредитиране през следващата седмица и осъществете планираните инвестиции. При възможност пътувайте.

На 3 август ви се иска да отидете по-рано на работа, за да не пропуснете важна среща. Не позволявайте на вашите близки да ви товарят със задачи, защото ще провалите възможността си за повишение.

На 4 август, в почивния ден, сте напрегнати заради спешни задачи на работното място. Не се занимавайте със странични проблеми и не позволявайте на вашите колеги да ви прекъсват и разсейват.

На 5 август активността ви на работното място надхвърля очакванията на вашите колеги, въпреки че денят е почивен. Не е във ваша полза да се занимавате и с техните задължения, защото ще си спечелите врагове.

На 6 август не се опитвайте да надскачате себе си. Ако се преуморите, може да не завършите задачите си в указания срок и да търпите наказания. Ако сте умерени и търпеливи, ще се справите отлично.

На 7 август с търпение и без агресия приемете упреците на вашите колеги, които искат чрез вас да оправдаят собствените си грешки. Следобед обстановката на работното място ще се успокои.

На 8 август успехът е преди всичко с архитектите, строителните предприемачи, с търговците, но и с всички, които знаят как да печелят пари, да се борят за правата си и най-вече са практични при инвестициите. Въздържайте се от делови пътувания.

[ad id=“263680″]

На 9 август денят ви носи приятни, но и не малко негативни емоции. Зависими сте от средата, в която се намирате. Съветвам ви да си останете у дома или пък да се отдадете на развлечения с приятна компания.

На 10 август, колкото и да ви е неприятно, анализирайте действията си и бъдете отговорни. Очаквайте финансови проблеми. Проявете търпимост към вашите близки и проведете откровен разговор.

На 11 август, в почивния ден, професионалните ви планове ще се развият според вашите очаквания. Усилията ви да приключите задачите си до края на работния ден ще бъдат оценени.

На 12 август, в почивния ден, обогатете знанията си, за да сте в крак с новостите и да блеснете при преговори за съдружие. Подпишете договорите по уговорените сделки, след като ги прегледате отново.

На 13 август въпреки неприятните служебни разговори, които ще провеждате, не се очертават проблеми на вашето работно място. Не приемайте допълнителни задачи, с които ще ви изгубят времето и няма да ви заплатят.

На 14 август деловите срещи ще изненадат и вас, и партньорите ви с неочакваното развитие на разговорите. Не сте подозирали, че ще участвате във важен проект, но не бързайте с положителния отговор.

На 15 август за огромна изненада на вашите колеги ще се справите с трудностите, блокирали тяхната работа и пречещи да получите очакваните финансови постъпления. Не ви съветвам да пътувате.

На 16 август не прекалявайте със стремежа си да постигнете целта си на всяка цена и без оглед на средствата. Не се поддавайте на емоцията. Не се карайте с вашите близки и приятели.

[ad id=“236999″]

На 17 август на работното място не създавайте конфликти с вашите колеги. И те искат да работят наравно с вас. Нервността ви е безпричинна. Изречените думи може да ви спечелят приятели, но и врагове.

На 18 август премълчавайте и в почивния ден не влизайте в спор с вашите колеги, ако темата не ви засяга. Намесата ви може да е причина за дистанцията им. Не се карайте с вашите близки и приятели, защото без да усетите, рискувате да си съсипете отношенията.

На 19 август бъдете внимателни при разговорите и запознанствата в почивния ден. Във властта на емоцията сте и не осъзнавате навреме дали не се обвързвате с неподходящи хора и бъдещи използвачи. Очаквайте приходи.

На 20 август на вашето работното място успехът ви спохожда още сутринта. Неочакван е, но ви зарежда с желание да сте дейни. Начинанията привличат вниманието на вашите колеги, които ще ви подкрепят.

На 21 август избягвайте случайните запознанства, защото ако сте самотни и го показвате, трудно ще се отървете от новите си познати. Следобед сте в отлично настроение.

На 22 август стойте настрани от клюките и интригите на вашето работно място. Денят е изпълнен с напрежение за околните, но не и за вас. Поставете началото на нова дейност и обмислете задгранично пътуване.

На 23 август се предпазете от загуби, които ще се наложи да покривате с финансовите постъпления през следващите дни. Не допускайте разправии в семейството заради пари и не ги прахосвайте без причина!

На 24 август проявете предпазливост в общуването с непознати. Пазете се от конфликт заради отказа ви да проявите разбиране към близките си. Тактът е задължителен.

На 25 август бъдете организирани и отговорни към задълженията си в този почивен ден и към отговорностите, които сте поели пред вашите колеги и близки. Със съжаление ще разберете, че ваш приятел ви създава пречки.

На 26 август, в почивния ден, ще осъществите вашата главна цел за този ден. Изявете се като добри професионалисти на работното място. Във втората половина на деня преодолейте депресията чрез активна работа.

На 27 август преговорите, които провеждате, ще ви осигурят, отлични приходи. Вашите колеги завиждат на постиженията ви. Вместо да се притеснявате от коментарите им, се заемете със задълженията си.

На 28 август ограничете разговорите, въпреки че ще имате нови срещи и запознанства, които категорично няма да са подходящи. Не се ядосвайте заради чужди грешки. Може би отново ще се наложи да пътувате.

На 29 август няма да ви е лесно на вашето работно място. За ваша изненада трудностите ще се стоварят върху главите ви неочаквано. Имате умения и знания и ще ги преодолеете, но доста ще се потрудите.

На 30 август бъдете компромисни и не надхвърляйте възможностите си. Внимавайте с нетактичните си изказвания и грубовати шеги, за да не обидите ваши колеги и приятели.

На 31 август най-сетне ще си вземете от вашите колеги дадените назаем пари. След това се пригответе за интересна и ползотворна делова среща. Усещате, че е време отново да намерите пътя към себе си.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)