Зрителите на Фермата опръскаха със злоба социалната мрежа

Страстите сред зрителите, които вече трети месец следят 6 дни в седмицата епизодите на „Фермата: Съединение“, се разгоряха максимално. На финалната права всеки има своя фаворит и ако той не се придвижва напред, останалите участници обират злостни коментари.

Във вторник вечерта европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова беше избрана от всички настоящи и бивши фермери в този сезон за първи финалист. По познатия вече начин, с писане върху камъче, поставено в ракличка, всеки участник даде своя вот за една от останалите три жени: Росица, Ваня и Александра. Одобрението, както изглеждаше досега, надделяваше сякаш за Алекс, но в крайна сметка с 1 глас повече спечели Ваня. За Роси – 4, за Александра – 5, за Ваня – 6.

Жената-финалист е избрана. Днес ще се гласува за мъжа-финалист, а следващите два дни ще предложат зрелищни дуели за вторите места. Александра ще се срещне с Росица.

След като свърши епизодът снощи, във Фейсбук се разгоря истинска война между потребителите на мрежата, които симпатизират на различни участници.

Ето и част от коментарите:

Бутат напред Ваня и тука стана Бг работа ,довечера същото с Дидо.

Да стискате или не, няма смисъл, Александра няма дори минимален шанс да победи Росица…

Гласуваха по- скоро срещу другите две, отколкото ЗА Ваня. Интересно как бързо забравят, че точно Ваня не работеше, когато Росица беше фермер, защото не била роб.

То поне да беше истински спортист,ами то такъв,който спортуваше докато приема допинг.Хванаха я,опозори името на България и до там.Сега я вадят от нафталина.Защо???Велика спортистка.

Ваня прати Роси на дуел с изкълчен глезен.

Без много фалш и по симпатии, но все пак се радвам за двубоя между Роси и Александра ! Давай Роси ! Ти си ! Ивайло пак се направи на глямата работа ! Ще го видим при мъжете !

Ваня се показа като доста мързелива и кръшкачка, а те я изкараха най-работлива ! И като фермер беше гола вода !

Росица трябваше да е първата жена на финал,ако се гласуваше ПРИНЦИПНО.
Дуелът трябваше да е между Ваня и Милена,ако се действаше ПРИНЦИПНО.
Нали се мерят фермерски умения.

Подкрепях Роса през цялото време, но като видях как се мазни на Жоро и Роман съм изумена. Колко ниско трябва да паднеш ,че да прегръщаш и подкрепяш хората който 3 м. се гавриха с теб????
Едно е да им простиш и да ги приемеш, друго е да им се хвърляш по вратовете.
Жалко, беше ми фаворитка.
Сега за мен само Нури и Дидо са достойни.

Ваня спечели ,защото видите ли била изявена спортистка. Ами тогава направете ферма с изявени личности-певци,спортисти,поети художници да видим тогава дали ще се съобразявате с това ,което са постигнали в живота извън фермата. Тук във фермата би трябвало да са без значение постиженията им от вън. Вътре участниците във фермата едва ли виждат всичко,което става помежду им. Ваня също пригласяше на Милена,Роман и Георги. Одумваха най-способните, най-естествените Нури и Роси. По изказването на тези,които гласуваха за Ваня разбрах,че гласуват за нея защото е известна и е постигнала успехи в спорта.. От тук нататък резултата какъв ще бъде между мъжете е Ясен- Дидо,защото видите ли той е постигнал много извън фермата … И той като Ваня пригласяше на тройката- Милена,Георги и Роман. Зрителите не трябва да се ръководят от това,че непременно трябва да спечели човек,който живее в България,защото парите нямало да останат тук. А замисляте ли се колко милиарди левове влизат в България точно от тях.Ако ги нямаше тези пари,нямаше да се развива толкова и търговията,икономиката и т.н.

Алекс не е никакъв пример,преподавател,който пуши непрекъснато в ефир,как пък не се засрами.Дано Роси я победи.

Нормално е и 3-те да стигнат дотук с лекота, все пак на ФОНА НА ДРУГИТЕ ЖЕНИ И НА ФОНА НА КАЛОЯН И СИМЕОН ПРИЛИЧАТ НА МЪЖЕ. Гледай, гледай кви китюци!!!

КАК НЕ ВИ БЕШЕ СРАМ!Да разплачете Сашка така.Момичето с връзки е свикнало,вие сега и на дуел ще я пращате да ходи.Домишкува си до тук и даже беше сигурна че директно на финал ще отиде.А сега.Роси ще трябва да я разнася като брашнян чувал из ринга.То ще е голям смях.Ама не са хубави тези работи.Хем десет минути ви обяснява Сашка,че това че не я харесвате е защото и завиждате и вие пак не разбрахте.Много е лошо да гледаш падението на човек,който се е взел на сериозно.Роси по най-заслуженият и честен начин си спечели място на финал.Без протекции и други простотии.Успех на Роси,а аз с нетърпение ще чакам да гледам боя,защото не бих нарекла нещо такова двубой.

ЗА МЕН НЕЩАТА СА ЯСНИ:ИВАН И АНДРЕЙ ЩЕ ПОДБЕРАТ БИТКИ,ПОДХОДЯЩИ ЗА МЪРЗЕЛИВАТА ВРЪЗКАРКА АЛЕКСАНДАРА.
СЪЩОТО ЩЕ БЪДЕ И ЗА ВАНЯ.

На мен ми се струва че присъстваме на някакъв предрешен сериал.Тази жена като е печелела в спорта тя е получила и добра награда а тук предаването е за най добър фермер.Всичко е така изпипано и нагласено.Ваня не заслужава. Роси е на първо място! Спортистката нали не е дошла за 100000 лева.

Коментарите са публикувани тук без редакторска намеса.


image0 (9K)