Зрител: Мацката на Криско тъкмо я преглътнах и почна тая вулгарщина у стаята

Зрител на „Забраненото шоу на Рачков“ коментира в социалната мрежа следното: „Мацката на Криско тъкмо я преглътнах и почна тая вулгарщина у стаята, която показа, че хуморът е тънък лед, по който не всеки може да стъпва.“

Голяма част от феновете на предаването явно са на подобно мнение и само епизодични изказвания се явяват в защита както на избраницата на рапъра, така и на „наклонената стая“, където сценаристите изглежда удариха дъното. Стотици изказват мнението си и открито критикуват видяното в снощния епизод на шоуто. Повечето от тях поздравяват за участието им двойките Део и съпругата му  Мариана, както и барабанистът Венко и любимата му Невена Цонева. Но не такива са изказванията им за Криско и Цвети…

Ослепителната Ивет Лалова прие романтична покана от Митко Рачков

Нека първо проследим как зрителите видяха Цвети:
Публикуваме без редакторска намеса

Жалко за красотата на Цвети. Разочаровах се от поведението ѝ.

Посмях се от сърце до момента, в който се появи това чудо-жената на Криско,няма такава тъпотия.

Ле ле Криско, от толкова моми красиви и умни,баш таз ли избра,голям резил.Моля продуцентите махнете тази противна пародия със „смешната стая“,тя е трагична .

По добре Криско да беше сам, голяма излагация тази мацка, кифла голяма, лигава, глезена и невъзпитана, жалко й за красотата, още един пример, че визията не е достатъчна, я си отвори устата и край!

До сега се чудех, как тази хубава жена е взела Криско, а то било обратното. Къде, Криско я е намерил тази?

Категорично не ми харесва наклонената стая. Банално и лигаво.

„Стаята“ е огромно нелицеприятно извращение с предозирана простащина. Жалко за това шоу, което на моменти е доста издържано и стойностно.

До сега беше весело и забавно,но с тая стая,с това бебе,се оляхте. Жалки сте не смешни. Простотия голяма.

Аз нямам никаква идея как е възможно едни интелигентни и грамотни хора да сътворят такава голяма простотия . Освен че е пошло и липсва всякаква елементарна естетика ,това никак не смешно .. Толкова много деца в залата за да гледат задника на Рачков.Губите зрители и трупате хейт .
Не мога да повярвам че не го осъзнават продуцентите за които имам добро мнение.
Има някаква голяма грешка да знаете хора.


image0 (9K)