Иван Бандаловски: Аплодисментите от феновете ме радват

Защитникът на Берое Иван Бандаловски остана доволен след убедителната победа срещу Славия, спечелена от “зелените” с 0:3 .Опитният бранител все пак допълни, че не резултатите са най-важни. Ето какво каза той пред медиите.

„Една добра тренировка, въпреки, че имаше лека умора. Тази седмица тренирахме малко по-тежко. Все пак по-важни е мача в събота срещу Черно море, но победата  е важна за самочувствието ни. Славия е добър отбор с млади момчета”, коментира футболиста след мача.

[ad id=“263680″]

“Според мен имаше доста грешки в играта ни днес. Не трябва да си правим някакви сериозни изводи от тази контрола. Резултатите в приятелските мачове не се броят, важно е какво показваме в първенството. Играл съм в много отбори. Играли сме много добре в контролите, но след това като не постигнеш резултати в първенството, те нямат значение”.

[ad id=“263680″]

“Играл съм в много отбори, познавам някои от момчетата, треньорите също, така че нямам проблеми с адаптацията. Все едно съм тук от няколко години, опитен играч съм. Аплодисменти от феновете ме радват. Надявам се с течението на времето, да ме заобичат още повече”, изрази надажда Бандаловски.


image0 (9K)