Иде ли краят?

Здравей, Алена!

20.12.2020

…21.12.2020

…22.12.2020

…21.12.2021

…22.12.2022

…21.12.2121

…22.12.2222

Попаднах на интервю, мисля, че телевизионно, където някакъв мъж, наричащ се астролог, твърдеше, че 21.12.2020 ще е ужасен ден, очаква ни страшно бедствие, катаклизъм или нещо подобно заради Плутон. Не мога да цитирам дословно, но смисълът е този. Такива прогнози валяха, ти поне помниш, защото ги опроверга, за 21.12.2012. Тогава краят на света чукаше на прага, но оцеляхме. Имаше съвпадение на числото на месеца и последните две числа на годината.

Сега дори няма повторение на такива числа, нито датата е огледална, а повторение ще има на 21.12.2021 – числото в деня и последните две числа на годината.

Къде се крие причината за страховитата дата 21.12.2020 и каква в края на идната година ще е 21.12.2021 година?

Алена отговаря:

Много пъти съм ви казвала – имитатор, псевдоастролог е човек, който плаши със страховити твърдения винаги някъде в бъдещето. Хвърлят фишека, колкото името им с добавката астролог да се завърти по сайтовете за актуални клюки, и после стискат палци и се молят на техен си бог измислицата им да се потвърди. Истинският астролог, този, който е положил клетва, а в България освен мен други няма, иначе щях да знам, никога, на никаква цена няма да плаши със страховити пророкувания… най-малкото, защото е невъзможно.

Погледнах какво съм написала в годишния си хороскоп за 2020 година, стр. 17-18., който излезе от печат преди десет месеца. Декември е месец като всички останали, обичайни предупреждения, нищо крайно, катастрофално или бедствено. Няма ни най-малък признак за нещо фатално, тъй че според мен астрологичното изчисление е отстъпило пред фантазията.

Единственото, което ми хрумва, е номерологичен опит да се докаже истинността на казаното, като се взимат обърнати 21 и 12 и се получи огледална вибрация 3 – на неподходящи познанства, обществени и лични контакти. Но това тълкуване няма как да е самостоятелно и без да се отдели внимание на вибриращата 2020 година. Общата вибрация на деня е носител на ново начало, но и на прибързаност, която може за мнозина да е причина за проблеми, но не и за човечеството в края на годината на Уран, нито само за България, защото държавата ни съгласно нейната лична година вече е подвластна на вибрация на положителни промени, а месец декември налага кармична разплата в хората, вредили на родината ни, но това не е свързано с цялата държава.

Плутон е в Козирог от 27 януари 2008 г. до 22 януари 2024 година, с периоди на ретроградност – и какво от това. Нищо апокалиптично.

Плутон е в квадратура с Марс на 21.12.2020 г., единственият аспект, налагащ умереност в действията и думите, за да не се стига до агресия и физическо насилие, най-вече на битово ниво заради влиянието на двете плутонови нули. Както и да се вглеждам – нищо плашещо, за някои хора денят ще е скучен, редови ден. За други – работен с предпразнична подготовка.

Дали нарочно е пропусната следващата дата в календара? Какви ли пророкувания ще чуем за 22.12.2020 г. Пет двойки накуп! Невъзможно е никой да не и обърне внимание. А какво ли трябва да очакваме на 22.12.2222 г. Е, ще поживеем, ще видим.

Другата дата – 21.12.2021-а, въп­реки че има повтарящи се числа 21, също не носи нищо негативно, но налага на България в личната й година на стабилизация умереност по отношение на външната политика, добротворство, хармония, обич и любов в подчинение на законите на Вселената, на Кармата и на незримия свят. За мнозина това са отнесени и неразбираеми понятия, тъй че за пореден път нищо страшно.

И ще напомня още нещо важно: Няма по-силно нещо от мисъл-формата на човек, още повече на група хора. Не бива да позволяваме да използват проблемите ни, за да създават или ние с общата си мисъл-форма да създаваме събития, които не съществуват, и да се хвалят пророците, били те и фалшиви астролози, колко много познавали. Фантазията на някой си ви плаши, стресира и така създава вашето бъдеще, защото вашата мисъл за него (съзнателна и подсъзнателна) го фиксира и осъществява точно в предвидения срок. Мислете винаги позитивно. Бъдете уверени, че даже и от безизходна ситуация има поне три изхода. Дали ще ги намерим – изборът е наш.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)