Изключително важни събития се разиграват довечера в „Опасно изкушение“

Тази вечер в епизода от хитовия, турски сериал „Опасно изкушение“ събитията се случват на забързани обороти, видя ЗАРАТА.

Лила споделя с мащехата си за раздялата с Емир, а Йълдъз я съветва да го забрави и да си намери богат мъж.

Зехра пита Зерин кога е разбрала, че докато са били женени с Халит, той е имал връзка с Ендер. Ревността гложди младата жена след като видя как Ирем мушка писмо в джоба на Кемал.

Алихан се заяжда със Зейнеп и я човърка за изненадата, направена ѝ на партито от Дюндар. Тя определя новия си приятел като човек с много добра душа.

Йълдъз отново кани Ирем на среща и ѝ дава нова задача – да вземе нейно колие от дома на Кемал. Братовчедката изобщо не вярва на инсинуациите ѝ, но в крайна сметка се съгласява.

Ендер пуска нови фитили на Зехра. Но преди това двете с Йълдъз са доизградили схемата на плана си, с който да разделят дъщерята на Халит с нейния любим. Ендер  съобщава на Зехра, че Ирем щяла да иде в къщата на Кемал.

Зерин пъ посещава бившия си мъж, който се интересува какво ѝ е казал Алихан за изневярата на майка им и как е решил, че точно дългогодишният приятел на родителите му е бил в спалнята ѝ.  Зерин споменава за часовника му, по който брат му го е разпознал. Халит продължава да твърди, че Алихан се е заблудил.

В „Опасно изкушение“: Халит отива на погребение, а сценарият завива в нова посока

Зехра намира Ирем пред вратата на Кемал и прави луд скандал.

Ендер плете новата интрига докрай. Тя разказва на Алихан, че най-близкият му приятел е измамен от Ирем. Горкият Хакан…

А той още не знае какви облаци се струпват над главата му и продължава да си върши работата. Съобщава на Зейнеп, че трябва да присъства на някаква важна среща. След това го посещава Алихан, който му споделя с какви съмнения му е напълнила главата Ендер.

Алихан чака Зейнеп на адреса на срещата с изненада за любимата си.

От всички гнусни машинации на Ендер и Йълдъз единствената потърпевша е Ирем, която научава, че братовчедка ѝ я е замесила в интригата, а Хакан ѝ е бесен, че го е излъгала. Ендер се оказва ненадмината в схемите. Тя е нагласила така нещата, че да скара двете момичета, а отгоре на това кара Итем да се разправи с Йълдъз непременно пред Халит.

В къщата на Аргун един огромен сюрприз очаква Йълдъз. Те двете с Ендер не са предвидили, че насреща си имат не по-малко хитрия Кемал. Той и Зехра я посрещат с новината, че са се оженили преди часове и я канят вечерта да отпразнуват брака им със семейството.

А след романтичната изненада на Алихан, Зейнеп къса окончателно с него. Той не успява да я разчувства достатъчно.


image0 (9K)