Името на човек определя съдбата му

Още от древността се е смятало, че името, дадено на детето при раждане, оказва влияние върху  съдба му.

[ad id=“225664″]

Руски учени твърдят, че хората с еднакви имена имат сходна съдба. Например хората с името Александър умеят да постигат своето и са добри ръководители. С неуравновесен и сприхав характер са носещите името Николай, а Петър е тих, добър и галантен, макар и голям инат, споделя Дарик.

Ако ви се е роди дъщеря, не й давайте мъжко име като Алексaндра, Евгения, Валерия, защото носят тежки вибрации, убедени са експертите по темата.

Учителят Петър Дънов казва – името на човека до голяма степен определя съдбата му. То не е просто поредица от гласни и съгласни звуци, а истинска програма, която се дава на човека от момента на раждането му.

[ad id=“263680″]

Ако искате детето ви да се радва на щастие и изобилие, препоръчително е да се доверите на нумерологията.

Качествата на човека се определят и от сезона, в който е роден.

Зимните хора са целеустремени и волеви. В работата постигат високи резултати, но в личния живот ги чакат трудности.

Родените през пролетта са физически уязвими, егоистични и нерешителни. Те са най-талантливите хора, но неувереността им пречи да станат лидери.

През лятото се раждат широко скроени натури,  благородни и готови да рискуват. Трудолюбието им позволява да достигнат големи професионални успехи.

[ad id=“236993″]

Есенните хора са умерени, зрели и реалисти. Те дълго обмислят, преди да направят нещо. Рядко имат конфликти със семейството си, обичат децата и животни.

Дали вярвате или не в това, фактите показват, че връзка между името на човека и неговата съдба съществува.

dariknews.bg


image0 (9K)